Politic

Violeta Alexandru are coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de ministru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, are coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de ministru, ea menționând că își va continua activitatea chiar și din izolare și va fi activă pe rețelele de socializare.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, are Covid-19

Voleta Alexandru a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Ministrul i-a informat pe români că deși este pozitivă la testul Covid-19 va continua să își facă munca de la domiciliu și va fi chiar mai eficientă decât la Minister, unde apar mereu urgențe care o întrerup deseori.

Ministrul a ținut să îi avertizeze pe colegii din teritoriu că acum va fi mult mai atentă și mai curioasăă pentru că va fi acasă, în liniște și va avea timpul necesar să privească lucrurile mai obiectiv.  Totodată, Violeta Alexandru le-a spus celor ce o urmăresc că va reveni cu foarte multe informații utile chiar pe contul ei de Facebook.

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre ele vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului (…)

Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală. Voi urma tratamentul indicat”, a scris ministrul Muncii pe contul său de Facebook.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-11-19T17:12:14+02:00 17:12

Share
Scris de
Cristina Bosioc

Acest site foloseste cookies.

Read More