Connect with us

Știri

Fiica ministrului Educației, Valentin Popa, implicată într-un scandal: „Baftă, fraierilor, știm ce pică la BAC”

Una dintre fiicele ministrului Educaţiei, Valentin Popa, este în centrul unui scandal uriaş. Tânăra, care susţine anul acesta examenul de Bacalaureat, apare într-o fotografie în care face gesturi obscene. Un mesaj de-al unuia dintre colegii săi a revoltat pe toată lumea.

Poza a fost postată pe reţelele sociale de către unul dintre colegii fetei, cu mesajul „Baftă, fraierilor, ştim ce pică”.

Fiica ministrului Educației, Valentin Popa, implicată într-un scandal: „Baftă, fraierilor, știm ce pică la BAC”

Fiica ministrului Educației, Valentin Popa, este implicată într-un scandal, după ce a apărut într-o fotografie alături de colegii săi cu care dă BACUL.


Citește și: Bacalaureat 2018: Subiecte complete la limba română

Contactat de Antena 3, ministrul Educaţiei s-a arătat revoltat şi a susţinut că orice insinuări pe acest subiect sunt minciuni.

Citește și: Tentativă de fraudă la prima probă a examenului de Bacalaureat

„Să știți că și eu l-am sunat pe domnul ministru pentru că voiam să am un punct de vedere autorizat. Nu susține că ar fi reală această poză, inclusiv cu ce scrie acolo. Mi-e greu să comentez având în vedere că nu am certitudinea că poza e reală și că textul aparține domnișoarei. Mi-a spus că poza nu e reală și e foarte revoltat pe ce a apărut în spațiul public”, a spus Iulian Cristache, președintele Federației Asociatiilor de părinți.

Fiica cea mică a lui Valentin Popa a susținut probele la Evaluarea Națională

Si fiica cea mică a Ministrului Educației a susținut anul acesta un examen important, Evaluarea Națională. Adolescenta a fost notată cu 9,70 la limba și literatura română, 9,60 la matematică, figurând în statistici cu o medie a examenului de 9,65, conform monitorulsv.ro.

Fiica șefului de la Educație a absolvit Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava.

Prof. univ. dr. ing. Valentin Popa s-a născut la 12 iulie 1964.

A studiat la Liceul industrial ”Nicu Gane” din Fălticeni, judeţul Suceava (1979-1983), apoi la Institutul Politehnic Iaşi, Facultatea de Electrotehnică (1984-1989), unde a obţinut o diplomă de inginer în specializarea Electronică şi Telecomunicaţii. Deţine un titlu de Doctor în specialitatea Componente, dispozitive şi circuite electronice, obţinut la Institutul Politehnic Iaşi (1994-1998), potrivit CV-ului publicat pe site-ul www.usv.ro.

Foto: Hepta.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top