Connect with us
Filmul lunii Cartea Junglei

Știri

Filmul lunii: Cartea Junglei

„Cartea Junglei”, una dintre cele mai populare povesti de aventura din ultimele decenii, a revenit pe marile ecrane in regia lui Jon Favreau.

Una dintre cele mai iubite si populare povesti de aventura din ultimele decenii, Cartea Junglei, are parte de o noua ecranizare in regia lui Jon Favreau. Celebra colectie de povestiri a lui Rudyard Kipling este transpusa pe marile ecrane printr-o tehnologie de ultima generatie si efecte speciale extraordinare.


In „Cartea Junglei” puteti auzi vocile unor actori foarte cunoscuti, precum Bill Murray (Baloo), Ben Kingsley (Bagheera), Idris Elba (Shere Khan), Lupita Nyong’o (Raksha) sau Scarlett Johansson (Kaa).

De departe, Neel Sethi, pustiul in varsta de 12 ani care il interpreteaza pe Mowgli, a primit cele mai multe laude din partea cinefililor. Neel a fost ales dintre mii de candidati, dupa o cautare in intreaga lume pentru actorul perfect.

Cartea junglei

Cartea junglei

Bazat pe ideea clasica a lui Rudyard Kipling, filmul produs de Disney urmareste, potrivit regizorului Jon Favreau, sa redea povestea intr-o maniera mult mai intensa si mai apropiata de viata reala.
Am lasat loc si pentru ce ne aduceam aminte din filmul anului 1967 si am decis sa mentinem cateva aspecte fermecatoare ale clasicei productii Disney” – a spus Jon Favreau, care a regizat in trecut doua productii „Iron Man” si filmul „Chef”.

CITESTE SI: Gods of Egypt – Zeii Egiptului. Trei motive pentru care sa vezi acest film
CITESTE SI: 5 motive pentru care merita sa vezi filmul Batman vs Superman: Zorii Dreptatii

Povestea filmului:
Micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha in junglă, devenind prieten la catarama cu voiosul urs Baloo si precauta pantera neagra Bagheera. Pornit in cautarea familiei sale, Mowgli va trebui sa-l infrunte pe regele maimutelor, pe infometatul piton Kaa, dar si pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima intregii jungle.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top