Connect with us
Fiul lui Dan Adamescu, PRINS in Londra. Dezvaluirile avocatului familiei

Știri

Fiul lui Dan Adamescu, PRINS in Londra. Dezvaluirile avocatului familiei

Fiul lui Dan Adamescu a fost gasit in Londra. Alexandru este acuzat de fapte de coruptie in dosarul ASTRA. Avocatul familiei Adamescu a facut cateva precizari in premiera despre asa-zisa fuga a lui Alexandru in Marea Britanie. Acesta a dezvaluit ca el nu are cetatenia romana si ca era in Londra la el acasa, acolo unde sta cu familia de cativa ani buni.

„Nu a fost nici gasit, nici prins. A stat mereu la dispozitia autoritatilor din Londra. Mandatul a fost emis pe 4 sau 5 mai si din cauza procedurilor mandatului european de arestare a durat mai bine de o luna pana la decizia de azi. Partea cu prins sau gasit este nereala. Nu am comunicat in spatiul public asta. Procurorul sef al DNA a afirmat ca se cunoaste unde se afla Alexandru Adamescu.

Vom afla in scurt timp daca Alexandru va fi extradat sau nu. Repet: s-a aflat in permanenta la dispozitia autoritatilor din Anglia. El nu a plecat din Romania odata cu inceperea acestui dosar. El nu e cetatean roman, este cetatean englez. Acolo sta de ani de zile. El era acasa. Se afla la el acasa, intr-o tara straina. A colaborat in tot acest timp cu autoritatile din acea tara”, a declarat avocatul familiei Adamescu la Antena 3. Conform avocatului, extradarea lui Alexandru poate dura de la o luna pana la un an.

Teroristul Oliver Stan din Iasi, la un pas de libertate dupa ce a vrut sa omoare 50 de studenti

Clubul Rapid Bucuresti a intrat in faliment

Dan Adamescu, patronul Romania Libera, este acuzat de procurorii DNA de falimentarea Astra Asigurari, faliment care putea fi evitat daca omul de afaceri nu lua bani din conturile societatii. In acelasi dosar figureaza si fiul mogulului, Alexandru. De acest caz se leaga si un eveniment sumbru. Un fost avocat de-al familiei Adamescu s-a sinucis la doar 36 de ani.

George Claudiu Dumitru s-a aruncat in fata metroului in Piata Universitatii in urma cu doi ani, acest incident ridicand semne de intrebare in legatura cu ce stia acesta despre dosarul patronului Astra Asigurari si al ziarului Romania Libera.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top