Connect with us
Florin Cîțu: "nu avem în vedere o carantină totală". Premierul o contrazice pe Andreea Moldovan

Știri

Florin Cîțu: „nu avem în vedere o carantină totală”. Premierul o contrazice pe Andreea Moldovan

Premierul Florin Cîțu a declarat că nu are în vedere o carantină totală. Declarația lui a venit la scurt timp după ce secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan a spus că un lockdown de două săptămâni ar face minuni în România.

Cîțu spune că nu are în vedere o carantină totală

Premierul României a spus clar și răspicat că nu este nevoie de o carantină totală în România. Declarația lui vine ca un răspuns la ceea ce a spus secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, mâna dreaptă a lui Vlad Voiculescu. Aseară, Andreea Modovan a declarat că un lockdown de două săptâmăni «ar face minuni». Ea este de părere că fiecare dintre noi ar trebui să fim conștienți să evităm aglomerația care ne expune la risc.

„Carantina sperie ca termen, însă dacă am fi fiecare dintre noi conștienți să evităm acele aglomerații care ne expun clar la un risc, în primul rând pe noi și în al doilea rând pe cei din jurul nostru, lucrurile ar putea fi mult mai ușor manageriate. Am spus și repet, cred că depinde de fiecare dintre noi ca după un an de pandemie să știm ce este bine de făcut și ce nu”, a declarat Andreea Moldovan.

Secretarul de stat a fost contrazis de către premierul României care a spus că nu are în vedere o carantină totală în România.

Andreea Moldovan a precizat că lockdown-ul este o decizie dificilă care ar fi greu de acceptat, în primul rând de către populație și în al doilea rând pentru că sunt sectoare care trebuie să funcționeze mai departe.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top