Connect with us
FOTO & VIDEO. Cum arata ucigasul deputatei Jo Cox, care a murit in strada

Știri

FOTO & VIDEO. Cum arata ucigasul deputatei Jo Cox, care a murit in strada

Ieri, deputata britanica Jo Cox a murit impuscata in plina strada. Motivul crimei a socat pe toata lumea: tanara era impotriva iesirii Marii Britanii din Uniunea Europana, iar asasinul era in tabara pro iesire.

Presa britanica a facut cateva dezvaluiri in ultimele ore despre ucigasul lui Jo Cox. Barbatul care a impuscat-o si injunghiata pe politiciana era simpatizant al neonazismului.

Numele criminalului este Thomas Mair. Ceea ce s-a aflat despre barbatul care a omorat-o pe Jo Cox este ca avea o legatura stransa cu neonazismul, fiind adeptul teoriei „nationalismului alb”. Thomas era extrem de indignat ca laburistii britanici au sustinut la primaria Londrei un politician musulman, care a fost si ales de altfel. Printre cei care l-au sustinut pe Sadiq Khan s-a numarat si Jo Cox.

Fosta sotie a lui Dan Condrea a avut un accident similar celui in care a murit patronul Hexi Pharma

S-a aflat de ce ATACATORUL DIN ORLANDO a impuscat aproape 100 de oameni

Conform arhivelor obtinute de Southern Poverty Law Centre, Thomas Mair era sustinator fervent al Aliantei Nationale, cea mai puternica organizatie neonazista din SUA. Acesta a dat 620 de dolari pe lucrarile Aliantei Nationale, intocmind o serie de rapoarte despre superioritatea rasei albe.

Ei militau pentru curatarea etnica si eradicarea poporului evreu. Potrivit unui martor, ucigasul ar fi strigat „Britain first” („Britanicii primii”) in momentul atacului.

FOTO & VIDEO. Cum arata ucigasul deputatei Jo Cox, care a murit in strada-1

Scott, fratele ucigasului lui Jo Cox, a declarat pentru ziarele si televiziunile britanice ca ucigasul nu era deloc o persoana violenta. Fratele asasinului a mai spus ca avea serioase tulburari psihice si ca le trata cu medicamente in ultima vreme. „Inca nu pot sa cred. Fratele meu nu e deloc violent si nu e interesat de politica. Are antecedente de boala psihica, dar a primit ajutor”, a declarat Scott Mair pentru Daily Telegraph.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top