Gabriela Firea, de urgență la spital. Ce probleme are Primarul General al capitalei

02.07.2020

Gabriela Firea, Primarul General al capitalei, a avut nevoie de îngrijire medicală în urmă cu puțin timp, conform Cancan. Aceasta a chemat ambulanță la Primărie, care a urcat până la etajul 1, unde aceasta are biroul. Aceasta a primit ajutor în locul în care se afla, după care a fost transportată la un spital din București.

Gabriela Firea, de urgență la spital. Ce probleme are Primarul General al capitalei

Primarul General al capitalei se confruntă cu probleme de sănătate. Gabriela Firea a chemat de urgență o ambulanță chiar la Primăria Capitalei, unde a primit ajutor medical timp de 20 de minute. Apoi, după 20 de minute, aceasta a fost transportată cu o altă mașină, nu cu autospeciala venită în urma apelului la 112, la Spitalul Cantacuzino, de lângă Piața Domenii. Aceasta s-a deplasat singură până la vehicul.

În drum spre spital, maşina în care se afla primarul General Gabriela Firea a oprit la o farmacie, iar şoferul a cumpărat mai multe medicamente, după care și-a continuat drumul.

Aceasta nu este prima dată când Firea se confruntă cu probleme de sănătate. Aceasta a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale chiar anul trecut, când în colonul ei a fost găsită o bucată de sârmă de patru centimetri. Aceasta a crezut atunci că cineva a vrut să-i pună capăt zilelor.

Ea susținea că nu ar fi avut cum să o înghită. Însă, în urma unor discuții cu specialiștii, Primarul General a precizat că mulți dintre aceștia i-au explicat că aliajul respectiv, în anumite condiţii, se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge, de exemplu, într-o prăjitură pe care ea a consumat-o.