Generalul Coldea aruncă BOMBA! Scandalul ia amploare! A RECUNOSCUT TOT

19.06.2017
Generalul Coldea aruncă BOMBA! Scandalul ia amploare! A RECUNOSCUT TOT

Generalul în rezervă de la SRI, fostul șef-adjunct al instituției, Florian Coldea, a recunoscut vizita din noaptea alegerilor din 2009 acasă la Gabriel Oprea.

Coldea a recunoscut vizita la Oprea

Coldea a transmis o scrisoare membrilor comisiei de anchetă a alegerilor din 2009. Vezi mai jos rândurile pe care le-au citit parlamentarii în urmă cu puțin timp:

„Atât în cursul zilei de 06 decembrie 2009, cât şi anterior şi ulterior acesteia, în calitate de prim-adjunct al directorului SRI, am desfăşirat cu precădere activităţi circumscrise apărării, promovării intereselor de securitate ale statului român şi protejării cetăţenilor României, potrivit competenţelor conferite instituţiei, adecvate funcţiei şi adaptate situaţiilor specifice (concret, în perioada la care ne referim, adaptate contextului electoral). De asemenea, în mod firect, ca orice alt cetăţean, ocazional am avut activităţi cu caracter privat – fără nicio legătură cu atribuţiile mele de serviciu sau care să implice calitatea mea profesională. Menţionez că aceste activităţi, deşi private, se supun prevederilor din normele şi regulamentele militare aplicabile personalului SRI şi nu au afectat în niciun fel conduita mea profesională sau îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

CITEȘTE ȘI: Alina Bica, dezvăluiri despre Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu îi cere lui Iohannis să o demită pe Laura Codruța Kovesi

Precizez că, în contextul particular al zilei de 6 decembrie 2009, nu am luat cunoştinţă de niciun fel de date, informaţii, respectiv fapte sau împrejurări referitoare la posibilitatea afectării rezultatului eelctoral sau cu privire la alte aspecte care fac obiectul activităţii Comisiei.

Vă asigur, cu deplină responsabiitate, că şi în ziua de 6 decembrie 2009, atât în cadrul activităţilor profesionale, cât şi al celor private, la fel ca pe parcursul întregii mele cariere, în situaţiile oficiale şi private, am acţionat în spriritul legii şi al regulamentelor militare.”, scrie Coldea.