Connect with us
George Simion conduce un nou protest. Încurajează la vot

Știri

George Simion conduce un nou protest. Încurajează la vot

George Simion conduce un nou protest în centrul Bucureștiuluim miercuri seara. Protestatorii merg în zona Universității fluturând tricolorul și strigând „Libertate” și „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”. Protestatarii susțin că încurajează la vot și se revoltă contra clanurilor interlope.

Update 21.00: La solicitarea Huff.ro, Poliția Capitalei a declarat că protestul a fost pașnic.

„Până la aceasta oră protestul nu este catalogat ca unul organizat de o anumită persoană sau nu are definit un organizator. Poliția Capitalei face o anchetă în acest caz pentru a vedea dacă protestul a fost unul organizat și dacă organizatorul a respectat prevederile legale sau dacă persoanele care s-au alăturat mișcării au facut-o voluntar. Nici o persoană nu a fost reținută sau anchetată până în acest moment. Protestul este catalogat ca unul pașnic”, spun reprezentanții Poliției Capitalei în exclusivitate pentru Huff.ro

George Simion protestează de aproape o săptămână în Piaţa Victoriei. A ieșit și miercuri pe stradă, pentru a protesta împotriva sistemului.

În filmarea publicată miercuri pe Facebook, pe care au vizualizat-o zeci de mii de oameni live, se vede cum sute de protestatari s-au adunat în București, încurajând populația să iasă la vot, dar și strigând sloganuri împotriva corupției din România și împotriva clanurilor interlope.

Filmarea Live a protestului de miercuri a fost întreruptă când forțele de ordine au intervenit. Pe filmare se vede că sunt sute de protestatari, în condițiile în care recomandarea autorităților este de a nu ieși în grupuri mari în stare de alertă și de purta măști, iar printre protestatari se observă și persoane fără mască de protecție, printre care și liderul lor, George Simion. Reamintim că, în urmă cu câteva zile, George Simion, alături de protestari, au scandat împotriva purtării măștilor.

George Simion conduce un nou protest

George Simion conduce un nou protest

George Simion conduce un nou protest 23 septembrie

George Simion conduce un nou protest 23 septembrie

George Simion s-a ales cu un nou dosar penal, marți dimineață

Liderul protestatarilor din Victoriei s-a ales cu dosar penal după ce, marți dimineață, la ora 5, a fost prins de polițiști la volan, cu permisul suspendat.

Pe numele lui George Simion a fost întocmit un alt dosar penal și urmează să se hotărască ce măsuri se vor impune, conform surselor citate de Realitatea Plus.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top