Connect with us
Gigi Becali bagă FCSB în faliment, dacă nu se suspendă pandemia până în toamă

Știri

Gigi Becali se retrage din viața publică

Gigi Becali a anunțat că se retrage din viața publică, la o conferință de presă în cadrul căreia a anunțat care este noul antrenor al FCSB. Gigi Becali a anunțat, joi seară, că Bogdan Vintilă (47 de ani) este noul antrenor al echipei FCSB. Finanțatorul spune că a contat foarte mult faptul că tehnicianul a lucrat alături de Gheorghe Hagi.

Gigi Becali se retrage din viața publică

Finanțatorul FCSB a anunțat și că își dorește să se retragă din viața publică și Bogdan Vintilă are dreptul să facă schimbări în calitate de antrenor.

Citește și: Steaua FCSB are antrenor! Bogdan Vintilă preia lotul lui Gigi Becali

”Conferinţa asta de presă am făcut-o din următoarele motive: prezentarea lui Vintilă şi să vă anunţ că eu am terminat-o cu viaţa publică. Nu mă mai interesează nimic. La revedere cu Becali după meciuri. Am aici antrenor, care este Bogdan Vintilă Argeş. L-am rugat din inimă un lucru. Dacă este întrebat cine face echipa sau cine face schimbările, să răspundă că antrenorul face echipa. Vintilă va face echipa, Vintilă va face schimbările, el face tot!

Gigi Becali se retrage din viata publica. sursa foto: antena3.ro

Gigi Becali se retrage din viata publica. sursa foto: antena3.ro

Alexandru Tudor este aici pentru că el este mâna mea dreaptă, nu este Narcis Răducanu, Tudor este cel mai puternic. Are rugăciunea mai puternică decât mine. Pe mine nu mă mai interesează, antrenorul face echipa! M-am luat după MM şi nu l-am luat pe Burcă şi pe Cestor, dar asta este. O să mai iau acum doi fundaşi centrali”, a spus Gigi Becali.

Citește și: A murit fostul fotbalist Dima Tararache

FCSB a început sezonul cu Bogdan Andone în funcția de antrenor, însă acesta a demisionat după eșecul cu Alașkert, din Europa League, scor 2-3. În locul său, interimatul a fost asigurat de Vergil Andronache.

Citește și: Tragedie înainte de US OPEN. Tatăl unei jucătoare din top 30 găsit mort

Bogdan Argeș Vintilă (n. 27 februarie 1972, București, RS România) este un fost portar român. În 2002 jucat de 5 ori în naționala României. În noiembrie 2014 a devenit selecționer al reprezentativei U17 a României. După un an cu această echipă, a început să antreneze nou-promovata în prima ligă FC Voluntari.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top