Google scoate produse SF pe piata. Cum arata boxa care controleaza lucrurile din casa ta

Google revolutioneaza lumea tehnologica cu cateva produse desprinse din filmele stiintifico-fantastice. Producatorii de la Google au anuntat lansarea unei boxe cu ajutorul careia vei putea controla lucruri din casa ta si un asistent vocal mai performant.

Google si-a prezentat noutatile la conferinta anuala a dezvoltatorilor, iar majoritatea dintre produsele viitorului folosesc inteligenta artificiala. Noul asistent vocal al companiei va raspunde la comenzi din ce in ce mai complexe. De exemplu, de acum inainte vei putea comanda pizza doar cerand acest lucru, fara sa mai tastezi cand iti alegi meniul sau sa dai telefoane. Noul asistent vocal va fi suficient de inteligent incat sa inteleaga contextul in care te afli si va actiona potrivit comenzii tale.

Cum poti afla tot ce stie Google despre tine

FOTO. Cele mai amuzante imagini de pe Google Street View

Un alt produs revolutionar este boxa Home, cu ajutorul careia vei putea manevra lucrurile din casa ta. Vei putea folosi boxa pentru o serie de lucruri banale pentru care trebuie sa depui ceva efort, doar prin comanda vocala. Vei putea comanda un Uber sau iti vei putea rezerva o masa la restaurant. Boxa inteligenta va fi lansata in a doua jumatate a anului in Statele Unite.

O alta surpriza este lansarea aplicatiilor Allo si Duo. Allo este raspunsul Google la WhatsApp si Facebook Messenger. Aceasta aplicatie iti va sugera inclusiv raspunsurile pe care nu va mai trebui sa le tastezi pe chat. In plus, daca vei discuta cu un prieten francez despre mancarea specifica tarii sale, asistentul vocal iti va sugera cateva restaurante din apropiere chiar in mijlocul conversatiei.

De cealalalta parte, Duo este o aplicatie video, cu ajutorul careia vei putea conversa la fel ca pe Skype. Noutatea acestei aplicatii este ca cel care este sunat il va putea vedea pe apelant inainte sa ii raspunda.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More