Connect with us
Horoscop zilnic 17 august 2016. Ce au pregatit astrele pentru aceasta zi.

Știri

Horoscop 17 august 2016. Fecioarele au nevoie de mai multa rabdare

Leu

Succesul la care ajungi astazi iti ofera minunate motive de satisfactie cu privire la ceea ce faci. Reusita de acum te motiveaza sa mergi si mai departe, sa urci si mai sus, acordand mai multa atentie asupra auto-perfectionarii tale. Cand vezi de ce esti in stare, parca te concentrezi si mai serios asupra telurilor tale si iti stabilesti obiective din ce in ce mai inalte. Poti si mai mult, dar pentru a urca pe urmatoarele trepte, e nevoie de o continua acumulare de informatii, de experiente, devenind din ce in ce mai bun in acel domeniu. Continua-ti, asadar, procesul de dezvoltare si desavarsire pe care l-ai pornit!

Fecioara

Vezi sub ochii tai ce bine evolueaza un proiect in care investesti toate resursele tale de energie si gandire pozitiva. Desi nu ajungi prea repede la rezultatele visate, primesti garantii certe ca esti pe drumul cel bun si trebuie sa mai ai rabdare. Imagineaza-ti ca ceea ce faci tu acum e ca recolta viitoarei toamne: acum te plimbi prin vie si vezi ca strugurii se coc, dar va mai trece ceva pana cand vei putea sa-i si culegi. Dar ceea ce vezi te stimuleaza, iti ofera satisfactii si, pentru ca vezi deja roadele conturate, esti dispus sa astepti momentul potrivit pentru viitoarea recolta bogata. Metaforic vorbind, vremea e perfecta pentru a se coace fructele!

Horoscop 17 august 2016

Balanta

Ai grija la tonul pe care il folosesti azi in discutiile tale, poate mai ales cele care graviteaza in jurul unor chestiuni de serviciu, a unor principii in care crezi sau a unor informatii contradictorii. Esti cam nervos si ai putea spune lucruri prea agresive, pe care mai tarziu nu vei sti cum sa le repari. O vorba aruncata in vant la nervi sau o critica mult prea dura ar putea cauza cuiva o mare suferinta si, daca mai lasi si orgoliul sa te domine, nu vei sti nici sa-ti ceri scuze, nici sa retragi cele spuse. Vorbeste calm, diplomat, cu grija, ca sa nu strici o relatie intr-un moment de impulsivitate maxima.

Citeste si: Horoscop saptamanal 15-21 august 2016. Leii vor relaxare

Scorpion

Azi te apleci cu mai multa constiinciozitate asupra studiului, ori pentru ca se apropie un eveniment cu o conotatie speciala in pozitia ta de invatacel – un examen, un interviu, un extemporal important – ori pentru ca simti ca ai ramas cumva in urma la anumite teme si vrei sa te mai upgradezi un pic, sa te mai pui la curent cu noutatile din breasla ta. E o reala placere sa cauti carti, sa te documentezi de pe net, sa stai de vorba cu oameni cu mai multa experienta care te pot indruma foarte bine in directia care te preocupa. Inchei ziua cu un sentiment de imensa satisfactie ca te-ai mai imbogatit cu ceva din punct de vedere intelectual si abia astepti sa arati ce stii si sa pui in practica ceea ce ai invatat.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top