Connect with us
Horoscop zilnic 17 august 2016. Ce au pregatit astrele pentru aceasta zi.

Știri

Horoscop 17 august 2016. Fecioarele au nevoie de mai multa rabdare

Horoscop 17 august 2016. Previziuni detaliate pentru 17.08.2016.

Fecioarele au nevoie de mai multa rabdare pentru a-si duce la sfarsit proiectul la care au muncit. Chiar daca rezultatele nu se vad inca, nu abandona lupta, caci vei fi surprins si tu de ce va iesi.

Berbec

Atmosfera din familie este extrem de vie, de animata, poate datorita unor planuri noi pe care fiecare il alimenteaza in felul sau. Cineva trebuie sa preia conducerea acestor planuri, si tu esti persoana cea mai potrivita pentru acest rol, deci asuma-ti cu bucurie responsabilitatea de a-i indruma pe toti ai casei intr-o directie avantajoasa pentru toata lumea. Se petrece ceva special intre peretii casei tale, telefoanele zbarnaie toata ziua, musafirii nu se mai opresc, deci poate fi o zi extrem de plina in evenimente de familie. Poate afli si vesti minunate despre venirea pe lume a unui copil, sau daca visai la acest lucru chiar in cuplul tau, cine stie, poate afli ca va veni barza curand!

Taur

Chiar daca vezi cu ochii tai ca nu poti duce chiar acum la indeplinire un plan in care ti-ai pus atatea sperante, hei, nu abandona! Ce-i cu figura asta lunga si bosumflata? Totul va merge ca pe roate altadata, dar nu azi si nu in aceste conditii, ca atare vezi ce ai scapat din vedere, de ce nu merg lucrurile asa cum ai dorit, pentru ca sigur ai uitat sa rezolvi ceva la timpul potrivit. Uneori, un hop, chiar daca pe moment te demoralizeaza, se va dovedi a fi cel mai bun lucru pentru a te motiva sa te apuci de altceva. Asteapta, mai cauta si alte variante, pentru ca cea pe care te-ai fixat nu e nici singura si nici cea mai buna cale de a ajunge acolo unde visezi.

Citeste si: Horoscop Voropchievici, 15-21 august 2016. O zodie renaste!

Gemeni

Stai de vorba cu o persoana care reprezinta autoritatea in ochii tai, pentru ca il consideri net superior tie prin experienta sa de viata, prin bagajul de cunostinte pe care il detine, poate prin functia pe care o ocupa in societate si bati la usa lui cu speranta si incredere ca iti va oferi cel mai folositor sfat pentru situatia in care te afli. Singur nu ai gasit o cale potrivita, de aceea, inainte de a porni spre ceva nou, vrei sa vezi ce-ti transmite acest om. Ideile care vin de la el vor avea efecte fantastice asupra ta: te motiveaza, te ambitioneaza, te incarca la maximum de energie. Daca ii urmezi indrumarile, vei avea numai de castigat, pentru ca el iti arata o solutie foarte buna, deja verificata in practica.

Rac

Nu te poti ocupa de mai multe lucruri simultan, ca atare trebuie sa inveti sa-ti etapizezi munca. Ai preluat prea multe pe umerii tai si deja nu-ti mai vezi capul de sarcini, ca atare azi trebuie sa analizezi la rece ce e urgent, ce mai poate astepta, ce nu merita dus la capat. E un moment bun sa iei o decizie prin care sa demonstrezi ca stii sa te organizezi foarte bine, descoperind ca pe lista ta de sarcini se afla o multime de lucruri care nu sunt chiar acum obligatorii, deci le poti amana pe altadata. Trece pe linie moarta unele proiecte: nu sunt stringente acum!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top