Connect with us
Horoscop zilnic 17 august 2016. Ce au pregatit astrele pentru aceasta zi.

Știri

Horoscop 17 august 2016. Fecioarele au nevoie de mai multa rabdare

Sagetator

Te afli in compania unor persoane cu care, altadata, aveai o relatie constructiva din care fiecare avea ceva de castigat, dar azi colaborarea scartaie. Problema e atitudinea celor pe care-i ai alaturi, pentru ca unii nu au incredere in rezultatele pentru care lucrati umar la umar si, cu o astfel de atitudine pesimista, negativista si ostila, cum sa apara succesul? Daca vrei sa fie o zi de succes, alege-ti cu mai multa exigenta tovarasii de lucru, pentru ca totul va merge ca pe roate alaturi de oameni la fel de interesati, la fel de dornici de coopera si la fel de deschisi spre provocare. Nu poti lucra cu cei care se tem chiar si sa incerce.

Capricorn

La cata pasiune pui tu in relatiile cu cei din jur, te-ai astepta ca si ceilalti sa-ti raspunda la fel, dar te inseli. Nu ai parte nici de amabilitatea sperata, nici de semne de afectiune sau de simpatie, de parca ai atrage alaturi de tine inamici, nu prieteni. Fii deci mai atent cum te dedici lumii pentru ca, orice ai facem tot va iesi cineva sifonat si isi va elibera nervii pe tine. Fii sigur ca nici nu merita sa investesti atata energie in relatiile cu cei din preajma ta azi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, isi vor arata latura ostila. Daca dispar din cercul tau de amici, nu e nicio paguba!

Varsator

Muncesti mult, dar nu prea dai randament, pentru ca ceva iti lipseste. Ori nu esti prea motivat de ceea ce te asteapta la final, ori energia ta e pe terminate si tare ai avea nevoie de o pauza, ori nu ai colaboratori de nadejde care sa contribuie eficient la ceea ce aveti de facut impreuna. Totusi vei incerca de unul singur sa duci mai departe ce ai inceput, acordand maxima atentie sarcinilor asumate, dar rezultatele vor fi mult sub asteptari, avand, uneori, impresia ca muncesti prea mult pentru ceva ce nu ar merita atata implicare.

Pesti

Ai de a face cu generatii foarte diferite si cu fiecare trebuie sa-ti adaptezi modul de comunicare conform varstei. De la cei maturi ai multe de invatat si iti recunosti limitele intelectuale, asteptand lectiile pe care vor sa ti le impartaseasca. Daca cel matur esti tu, vei avea ocazia sa oferi si tu celor incepatori o lectie buna de viata, pentru ca ai un as in maneca pe care il vei pune in valoare la momentul potrivit. Trebuie sa stii sa te folosesti cu intelepciune de anii pe care-i porti pe umeri, recunoscandu-ti pozitia fata de cei aflati la distanta mare de ani fata de tine: in plus sau in minus.

Horoscop 17 august 2016 oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top