Connect with us
Horoscop 21 martie 2016

Știri

Horoscop 21 martie 2016

Horoscop 21 martie 2016! Uite ce ti-au pregatit astrele!

Horoscop 21 martie 2016 – Berbec

Vin idei dintre cele mai ciudate si originale, dar inainte de a spune despre ele ca sunt imposibil de folosit, tocmai prin ciudatenia lor, mai ai rabdare un pic sa intelegi mai bine situatia. Da, poate ti se cer niste gesturi pe care, momentan ai impresia ca nu le poti face, ca te depasesc, dar mai asteapta un pic si ai sa vezi ca nimic nu e atat de ciudat pe cat pare acum. E nevoie de o reactie foarte prompta si rapida, nu ai timp de gandire, deci trebuie sa dai dovada de o capacitate de a accepta solutiile diferite de cele pe care le asteptai. Nu e usor, dar tu ai aceasta capacitate fulger!

Horoscop 21 martie 2016 – Taur

Esti nevoit sa iti iei ramas bun de la un loc sau o stare de lucruri de care te-ai atasat si ti-e foarte greu sa spui adio. Inca te mai tii cu dintii de acel lucru, inca mai tragi de el, cu speranta ca nu vei fi nevoit sa-l abandonezi total, dar totusi e un sacrificiu obligatoriu. Nu poti trece mai departe spre scopurile tale inalte cat timp te cramponezi de un nivel care iti inspira un anume confort, dar e doar obisnuinta! Fii pregatit sa abandonezi aici balastul de care nu mai ai nevoie, pentru ca el e cel care nu te lasa sa te inalti spre un alt nivel, mult mai bun. Din teama de schimbare, preferi si te multumesti cu ceea ce ai sau stii deja, dar unde e spiritul tau de aventurier care accepta provocarea?

CITESTE SI: Mihai Voropchievici – horoscop saptamana 21-27 martie – LUNA PLINA

VEZI SI: Horoscop saptamanal 21 – 27 Martie 2016

Horoscop 21 martie 2016 – Gemeni

Nu mai astepta, daca simti ca e momentul potrivit sa actionezi intr-o directie spre care mintea si inima te indeamna. Esti pregatit, detii toate resursele pentru a reusi, ba chiar mai mult decat ai putea crede tu ca poti, dar mai e nevoie doar de acea scanteie care pune motorul in functiune, nici tu nu banuiesti de ce esti capabil pana nu pornesti, deci acum e momentul pentru un start in forta catre un tel suprem. Nu te multumi cu reusite mici, pe acelea le poti atinge oricand, acum ridica-te si tinteste mult mai sus si mult mai departe!

Horoscop 21 martie 2016 – Rac

Nu te opri nici macar daca, pe moment, ai impresia ca tocmai ai primit un verdict categoric ce-ti taie tot elanul de a mai lupta pentru lucrurile in care crezi. Mai aduna informatii si marturii in favoarea adevarului si mergi mai departe in razboiul tau cinstit impotriva celor care apeleaza la minciuna. Adevarul iese intotdeauna la iveala, ca atare aceasta e doar o victorie temporara pentru cel care jubileaza acum reusita. Ai rabdare, se vor ivi multe alte aspecte pe parcurs care vor intoarce roata si vei putea redobandi ceea ce, de drept, ti se cuvine. Nu renunta la lupta!

CITESTE SI: Horoscop aprilie 2016

Horoscop 21 martie 2016 – Leu

Ai noroc sa atragi alaturi de tine mai multe persoane de toata increderea care participa la proiectele propuse de tine. Te poti baza intru totul pe sprijinul lor, pe contributia lor concreta, poate chiar si pe participarea lor materiala, pentru ca ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune in vant, ci vor pune umarul la treaba, langa tine. Esti multumit sa vezi ca ai convins atata lume sa ti se alature la punerea in practica a unui tel, pentru ca, fara asemenea ajutoare, ar fi ramas totul doar un proiect pe hartie. Asa prinde contur din ce in ce mai bine!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top