Connect with us
Horoscop Acvaria Martie 2019 Berbec – Dragoste, Carieră, Bani - Schimbări de 180 de grade

Știri

Horoscop Acvaria Martie 2019 – Dragoste, Carieră, Bani – Schimbări de 180 de grade

Acvaria a realizat horoscopul lunii martie 2019 pentru toate zodiile. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță,  Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Dragoste, carieră și bani. Cel mai detaliat horoscop al lunii.

Berbec

Vise mari se nasc acum în mintea ta și te entuziasmezi la maximum, chiar de la primii pași. Nu te gândești la nimic altceva decât la scopul tău final, nu tu strategie, nu tu măsuri de precauție. Știi doar atât: că-ți dorești enorm să atingi acel mare ideal spre care te arunci așa, la primul impuls, și consideri că, atât timp cât tu crezi cu tărie în el, nu mai e mult până va deveni realitate. Citește continuarea aici.

Taur

Iubirea e ca o vacanță pentru tine acum, te complaci în rolul de răsfățat și îți place enorm să te simți iubit, ocrotit. Da, poate e o atitudine ușor comodă – doar să stai și să primești ce are celălalt de oferit – dar nu uita că o relație fericită înseamnă un schimb reciproc permanent de emoții, gesturi de afecțiune, declarații, daruri, atenții. Citește continuarea aici.

Gemeni

Nu te juca prea mult cu banii, cu gândul că vei reuși tu, cumva, să-i faci la loc, pentru că nu e chiar așa. Ești tentat să investești niște bani într-o acțiune insuficient analizată, în care nu deții toate informațiile necesare, și există riscul să greșești. Dacă e timpul unei astfel de investiții, asigură-te că totul e sută la sută corect, legal, ștampilat, fiscalizat, susținut de documente, deci nu te abate de la reguli nici măcar un pic. Citește continuare aici.

Rac

Ceva nu e în regulă la serviciu, te năpădesc o mulțime de gânduri, de emoții ciudate, ești suspicios la tot ce ți se propune. Ai impresia că peste tot se ascund doar pericole sau inamici, dar exagerezi totuși. Citește continuarea aici.

Leu

La capitolul bani nu excelezi, nu au de unde veni mai mulți decât de obicei, dar cât ai, reușești să-i drămuiești așa de bine încât să nu dezechilibrezi nimic. Banii sunt deja stabiliți clar, pe căprării, știi exact cât ai de dat într-o direcție sau alta, și închei luna cu un sentiment de liniște, cum că ai făcut ce trebuia pentru binele tău și al familiei. Citește continuarea aici.

Fecioară

Simțeai că relația voastră s-a blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai mișca, dar iată că odată cu natura, primăvara, renaște și iubirea voastră. Era și timpul să se schimbe ceva, să apară ceva nou la orizont, să reaprindă flacăra, dar nu de la sine. Și tu trebuie să faci ceva pentru această nouă atmosferă. Chiar și cea mai mică schimbare în modul tău de a comunica, de a dărui, de a arăta, de a te implica, va aduce acel aer proaspăt după care inima ta tânjea. Citește continuare aici.

Balanță

Ți se face o promisiune interesantă, ce poate atrage venituri suplimentare… cândva. Poate fi o nouă sursă de venit sau una mai bună decât cea pe care te-ai bazat înainte, numai că există un mare dezavantaj: nu e încă la dispoziția ta. Citește continuarea aici.

Scorpion

Luna aceasta te bazezi pe principiul: are balta pește… Da, sună ciudat să gândești asta, dar dacă o relație n-a mers, tu nu te cramponezi de ea, nu rămâi captiv în amintiri și regrete, ci ești pregătit să treci mai departe. Next, please… Citește continuarea aici.

Săgetător

Rolul se va schimba de câteva ori pe parcursul acestei luni: acum ești ucenic și prinzi tot ce are maestrul să te învețe, acum ești înțeleptul care adună în jurul său o mulțime de discipoli care te respectă și te admiră, cu urechile pâlnie la ceea ce le predai. Poate ești cel mai bun în anumite domenii, dar trebuie să recunoști că în altele ești încă necopt, ești la început, doar un novice și ai multe de acumulat până vei putea spune că te pricepi la acel domeniu.Citește aici continuarea

Capricorn

Ești la o răscruce de drumuri și nu știi încotro să pornești. Una te păstrează pe un drum pe care îl cunoști deja, pe care mergi de ceva vreme și îl știi până-n cele mai mici amănunte, celălalt duce într-o direcție complet nouă, cu multe necunoscute, dar care te atrage enorm. Citește continuare aici.

Vărsător

Ai în fața ta omul potrivit, care te face fericit, alături de care te simți complet. Această idee de totală armonie devine din ce în ce mai puternică și ești și tu uimit să descoperi că gândiți la fel, că acționați ca unul, de parcă ați fi o singură persoană, nu două. De fapt chiar sunteți unul: un întreg, unitar, echilibrat, yin și yang în armonie, și toate se desfășoară perfect în cuplu. Deciziile pe care le luați împreună sunt speciale și vă fac pe amândoi fericiți. Ai încredere deplină că cel de lângă tine e doar al tău și la fel i te dedici cu bucurie. Citește continuare aici.

Pești

Ești pus pe fapte mari, gata să investești sume mari de bani într-un proiect de la care ai mari așteptări, dar pe cât de mari îți sunt așteptările, pe atât de banale ar putea fi urmările. Ca atare, fii mai moderat în vise și planuri, ca să nu aștepți imposibilul sau bogăția de la ceva ce nu va ajunge nici pe departe la nivelul sperat. Citește continuarea.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top