Connect with us
Horoscop februarie 2018 Gemeni - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Gemeni, conform astrologului.

Știri

Horoscop februarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop februarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii au noroc și energie, se implică în multe proiecte, dar  trebuie să se adapteze la ritmul celor din jurul lor.

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Gemeni anunță călătorii, noi proiecte cu persoane din strainatate sau un interes sporit acordat studiului și perfecționării profesionale.

Până în 11 februarie, și viața sentimentală a Gemenilor poate primi „infuzii de energie” de peste mări și țări. Gemenii se pot îndrăgosti de o persoană care locuiește sau călătorește mult în străinătate sau își pot întâlni marea iubire cu ocazia unei călătorii.

Pentru nativii care au o relație stabilă și fericită, prezența planetei Venus în zodia Vărsător, până în data de 11 februarie, poate însemna o frumoasă vacanță în doi, în prag de Valentine’s Day.

În 11 februarie, Venus se va muta în zodia Pești și în casa Carierei din astrograma Gemenilor. Iar asta înseamnă succes, mai ales pentru nativii care lucrează în domenii legate de beauty, artă, lux sau finanțe.

Casa Carierei Gemenilor va mai primi un puternic sprijin astral din data de 18 februarie, când și Soarele și planeta Mercur (care îi patronează pe Gemeni) vor ajunge în zodia Pești.

Dar, până în 18 februarie, Soarele și Mercur se vor afla în Vărsător și în casa Străinătății din astrograma Gemenilor.

Mai mult, în 15 februarie va fi Lună Nouă în zodia Vărsător! Luna Nouă din 15 februarie poate fi un excelent moment pentru lansarea unei noi afaceri sau a unui nou proiect legat de străinătate, călătorii sau afaceri.

Pentru unii nativi Gemeni, Luna Nouă poate aduce și invitația sau oportunitatea de a urma un curs interesant sau de a se pregăti suplimentar pentru un anumit proiect sau într-un anumit domeniu de activitate.

Important este ca, în februarie, Gemenii să facă primul pas atunci când sunt interesați de un job, o relație, o colaborare etc. Iar asta, pentru că Marte, planeta Acțiunii, se va afla în casa Parteneriatelor din astrograma lor.

Iar la începutul lunii, va fi în armonie cu Mercur,  planeta Afacerilor și a Comunicării. Deci, spiritul de inițiativă și spiritul de aventură vor fi la cote maxime.

Totuși, Gemenilor li se recomandă răbdare. Și în relații, și în negocieri, și în călătorii. Marte aflat în Săgetător îi poate face prea impulsivi și din acest motiv, pot să apară probleme cu cei din jur. În această lună,  Gemenii trebuie să se adapteze la celorlați.

HOROSCOP BERBEC | HOROSCOP TAUR | HOROSCOP GEMENI | HOROSCOP RAC | HOROSCOP LEU | HOROSCOP FECIOARA | HOROSCOP BALANTA | HOROSCOP SCORPION | HOROSCOP SAGETATOR | HOROSCOP CAPRICORN | HOROSCOP VARSATOR | HOROSCOP PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top