Connect with us
Horoscop februarie 2018 Pești - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Pești, conform astrologului.

Știri

Horoscop februarie 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop februarie 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii  atrag iubirea. În carieră, își pot consolida relația cu protectori care îi vor ajuta la momentul potrivit.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Pești anunță o perioadă în care nativii pot atrage în viața lor și iubirea, dar și norocul în plan financiar.

Până în 18 februarie, Soarele și planeta Mercur se vor afla în zodia Vărsător și în sectorul Trecutului și secretelor din astrograma generală a Peștilor.

Din acest motiv, nativii Pești vor avea mai mult noroc din afaceri sau colaborări aflate deja în derulare sau vor putea relua legătura cu persoane  din trecut.

Luna Nouă din 15 februarie va avea loc în zodia Vărsător și le va aduce Peștilor vești importante de la un fost coleg, partener sau prieten sau le va aduce o șansă nesperată de a rezolva o veche problemă ori de a reface un vechi proiect.

Vor putea anula vechi tensiuni, vor putea scăpa de restanțe sau își vor consolida relația cu protectori care îi vor ajuta, din umbră, la momentul potrivit.

Iar acest moment potrivit va apărea cel mai sigur după data de 18 februarie. Atunci, Soarele va intra în semnul lor și îi va transforma în vedetele zodiacului. Le va da mai multă energie, curaj și încredere și le va scoate în cale mai multe oportunități.

Tot în 18 februarie va intra în zodia lor și Mercur, planeta Comunicării, afacerilor și călătoriilor, iar agenda nativilor Pești se va modifica. Vor comunica mai ușor și mai mult cu cei fin jur, vor fi mai creativi și vor găsi mai multe variante de a-și pune în valoare această creativitate.

Și tot în zodia lor va fi și Venus, planeta Iubirii. Din 11 februarie, Venus în Pești va atrage Iubirea în viața nativilor.

Cei singuri vor avea mai mult noroc și își vor putea găsi jumătatea, iar cei care au, deja, o relație, se vor bucura de atenție și afecțiune.

Aflată în zodia lor, Venus va amplifica interesul nativilor pentru artă, le va accentua frumusețea interioară și îi va ajuta să îi cucerească foarte ușor pecei din jur. Acest lucru se va vedea și la locul de muncă, unde colegii vor fi mult mai amabili, iar șefii, mult mai înțelegători.

Dar Peștii trebuie să păstreze echilibrul între viața personală și carieră. În ultima săptămână din februarie, interesul exagerat al Peștilor pentru carieră poate provoca nemulțumirea partenerului de viață sau a copiilor!

În ceea ce privește norocul, Peștii trebuie să țină cont de prezența planetei Jupiter (Marele Benefic) în casa Străinătății din astrograma lor. Pentru mulți nativi, și în această lună, norocul în dragoste sau în afaceri poate veni din străinătate.

HOROSCOP BERBEC | HOROSCOP TAUR | HOROSCOP GEMENI | HOROSCOP RAC | HOROSCOP LEU | HOROSCOP FECIOARA | HOROSCOP BALANTA | HOROSCOP SCORPION | HOROSCOP SAGETATOR | HOROSCOP CAPRICORN | HOROSCOP VARSATOR | HOROSCOP PESTI

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top