Connect with us
Horoscop februarie 2018 Taur - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Taur, conform astrologului.

Știri

Horoscop februarie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop februarie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii trebuie să fie prudenți dacă prietenii sau colegii le propun să demareze împreună o afacere.

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Taur anunță schimbări pozitive în carieră. În ultima parte a lunii, prietenii vin cu surprize. Unii le pot bulversa viața sentimentală…

Până în 10 februarie, Venus, planeta care îi patronează pe Tauri, se va afla în zodia Vărsător și îi va ajuta pe nativi să își îmbunătățească imaginea, să se promoveze mai eficient și să câștige simpatia și aprecierea celor din jur.

Schimbări importante se pot produce la mijlocul lunii pentru că în data de 15 februarie, va fi Lună Nouă în Vărsător și în casa Carierei din astrograma Taurilor.

Unii Tauri pot demara proiecte profesionale noi, iar alții se pot orienta către alte domenii de activitate sau își pot dori, mai mult decât oricând, să evolueze profesional.

Iar prezența Marelui Benefic Jupiter în casa Parteneriatelor le poate aduce noi colaborări sau le poate „armoniza” relația cu actualii colegi sau șefi.

În 18 februarie, Soarele și planeta Mercur vor intra în zodia Pești și în sectorul Prietenilor din astrograma Taurilor.

Acolo se vor afla, deja, planetele Venus și Neptun. Toate acestea vor dinamiza relația Taurilor cu prietenii și îi vor ajuta să se bucure de succes în societate.

Aproape că nici nu vor avea timp suficient ca să onoreze toate invitațiile sau să  răspundă la toate mesajele primite.

Dar, în plan financiar, Taurilor li se recomandă prudență. Mai ales în ultima parte a lunii și mai ales în relațiile cu prietenii!

Dacă li se cere ajutorul sau implicarea într-o afacere sau un nou proiect, Taurii trebuie să fie foarte atenți. Există riscul ca unii falși prieteni să încerce să”îi tragă pe sfoară”!

Prudență li se cere și la serviciu, pentru că sunt multe persoane invidioase chiar și printre cele care par foarte amabile și generoase.

În ceea ce privește viața sentimentală, aceasta poate lua o turnură interesantă. Chiar din prima săptămână a lui februarie, Taurii se pot trezi cu un prieten care le declară iubirea sau se îndrăgostesc de un colaborator apropiat.

De asemenea, nu sunt excluse discuțiile tensionate în cuplu, din cauza prietenilor. Fie Taurii nu sunt încântați de prietenii partenerului, fie partenerul le reproșează că țin cont prea mult de părerea colegilor.

HOROSCOP BERBEC | HOROSCOP TAUR | HOROSCOP GEMENI | HOROSCOP RAC | HOROSCOP LEU | HOROSCOP FECIOARA | HOROSCOP BALANTA | HOROSCOP SCORPION | HOROSCOP SAGETATOR | HOROSCOP CAPRICORN | HOROSCOP VARSATOR | HOROSCOP PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top