Connect with us
Horoscop lunar mai 2016. Ce aduce finalul primaverii pentru zodii

Știri

Horoscop lunar mai 2016. Ce aduce finalul primaverii pentru zodii

Horoscop mai 2016. Iata ce au rezervat astrele in aceasta luna, pentru toate zodiile. Previziuni detaliate.

Horoscop mai 2016. Iata ce au rezervat astrele in aceasta luna, pentru toate zodiile. Previziuni detaliate.

Horoscop mai 2016 Berbec

In aceasta perioada esti foarte rational si treci toate sentimentele printr-un filtru care te ajuta sa vezi lucrurile mai realist. Alaturi de partenerul tau iti este bine, iar luna aceasta aveti amandoi aceleasi obiective. Sunteti orientati spre cariera si incercati sa imbunatatiti situatia financiara a familiei.

Daca nu ai un partener stabil, in aceasta luna ti-ai putea gasi unul. El cu siguranta va fi un om cu o cariera extrem de stabila si o situatie financiara buna, pentru ca asta cauti in prezent. Te lasa rece sentimentalismele si romantismul si esti mult mai practic.

In aceasta luna iti atingi niste teluri importante si asta iti da foarte multa incredere in tine insuti. Esti productiv si cu picioarele pe pamant si datorita acestui lucru evoluezi minunat la locul de munca si nu numai. Ai o mare sansa care isi va face simtita prezenta in a doua jumatate a lunii si poate aparea pe plan financiar sau profesional.

Horoscop mai 2016 Taur

Luna mai este plina de senzualitate si iti aduce evenimente deosebite pe plan sentimental. Esti mai romantic ca oricand si atragi persoanele potrivite. Dragostea este in mana ta in luna mai. Esti seducator si initiezi o relatie amoroasa care pe termen lung se va dovedi a fi extrem de benefica. Daca te numeri printre cei singuri iti vei gasi cu siguranta perechea.

Profita de contextul astrelor in aceasta luna pentru a clarifica situatia ta sentimentala. Daca te afli intr-o relatie vei avea parte de multe surprize placute din partea partenerului si asta va va apropia. Nu ar strica sa acorzi putina atentie nevoilor sale. Astfel il vei intelege mult mai bine si vei sti ce trebuie sa ii oferi.

Pe plan profesional ai o pozitie favorabila. Esti mult mai diplomat si ai invatat ca lucrurile trebuie facute cu rabdare si perseverenta. Asta te face sa fii apreciat de catre superiori si iti aduce autoritate. Este foarte posibil sa primesti o functie de lider, pentru ca ceilalti te considera capabil sa faci fata unei astfel de responsabilitati. Esti extrem de concentrat spre partea financiara.

Horoscop mai 2016 Gemeni

Marte este retrograd si Saturn se afla in casa relatiilor Gemenilor. Asta inseamna ca luna mai nu se numara printre cele mai bune atunci cand vine vorba de planul sentimental. Relatia ta va trece prin momente extrem de tensionate si prin incercari dure. Tine doar de voi sa le depasiti. Lucrurile nu sunt ingrozitoare, insa este nevoie de efort din partea ambilor parteneri.

Dupa data de 20 mai vei avea parte de satisfactii majore si iti vei atinge multe obiective. Totusi, pana atunci te pregatesti din greu si faci multe sacrificii. Pe plan financiar lucrurile merg grozav si exista toate sansele sa primesti o suma mare de bani, la care nu te asteptai. Poate iti renovezi casa sau faci modificari majore in gospodarie.

Este o perioada ideala pentru investitii in imobiliare. Asadar, daca planuiesti sa iti cumperi o casa sau un teren, ai putea incepe demesurile in luna mai. Ai grija cu cine colaborezi, caci s-ar putea sa fii extrem de dezamagit. Familia te poate ajuta sa iei decizii importante, asa ca bazeaza-te pe cei dragi!

Rac

Deoarece Venus se afla intr-o casa norocoasa, vei avea parte de o luna plina de aventuri pe plan sentimental. Socializezi mult si apar diverse conjucturi favorabile care te vor ajuta sa gasesti persoana potrivita, sau sa iti consolidezi relatia pe care deja o ai. Nu uita insa, ca anumite lucruri depind doar de tine!

Participa la mai multe actiuni colective, iesi in oras si implica-te in proiecte alaturi de oameni energici! Vei avea numai de castigat si este foarte posibil sa fii surprins placut de anumite persoane. Daca te afli intr-o relatie stabila, vei reusi alaturi de partenerul tau sa atingeti multe din obiectivele pe care vi le-ati propus la inceputul anului.

Pe plan profesional esti foarte aglomerat. Ai mult de munca si se pun presiuni mari pe spatele tau. Din pacate nu vei reusi intotdeauna sa faci fata, asa ca superiorii nu vor fi foarte multumiti de tine. Intri in incurcaturi, insa te poti baza pe cei din jurul tau. Acorda-le incredere si lasa orgoliul la o parte. De multe ori chiar vei avea nevoie de ajutorul colegilor. Pe de cealalta parte esti popular si te implici destul de mult in activitatile colective.

Horoscop mai 2016 Leu

In primele doua saptamani ale lunii mai esti mult mai tandru si mai senzual. Simti nevoia de dragoste si alegi sa ii comunici asta si partenerului tau. Astfel lucrurile vor intra pe un fagas bun pe plan sentimental. Emani multa sexualitate si te simti grozav. Daca nu ai un partener, cu siguranta in aceasta luna te vei apropia mai mult de o persoana anume.

Cu toate acestea, in ultima parte a lunii vei avea indoieli, incurcaturi sentimentale si frustrari. Fa tot posibilul sa te echilibrezi daca nu vrei sa intri in polemici cu partenerul. Lucrurile se vor calma in ultimele zile din mai, insa este neaparata nevoie si de eforturile tale.

Pe plan profesional si financiar ai parte de mari surprize placute. Lucrurile stau mai bine ca niciodata, ai o perioada extrem de productiva si ai parte de realizari deosebite. Apar castiguri uimitoare, insa trebuie sa fii atent ce faci cu banii. Nu este o idee buna sa ii risipesti pe lucruri de nimic. Faci multe calatorii in interes profesional si asta te va ajuta sa cunosti oameni noi, cu preocupari asemanatoare cu ale tale.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top