Connect with us
Horoscop lunar mai 2016. Ce aduce finalul primaverii pentru zodii

Știri

Horoscop lunar mai 2016. Ce aduce finalul primaverii pentru zodii

Horoscop mai 2016. Iata ce au rezervat astrele in aceasta luna, pentru toate zodiile. Previziuni detaliate.

Horoscop lunar mai 2016

Horoscop mai 2016 Capricorn

Soarele se afla in casa cuplului Capricornului, asa ca iubirea domneste peste lumea ta. Ai o luna intensa, plina de sentimente contradictorii, dar placute. Esti senzual si pui mult pret pe latura erotica a partenerului de cuplu. Daca te numeri printre cei singuri, cauti un om care sa emane sexualitate, senzualitate si multa energie.

Te distrezi cum nu mai mai facut-o de mult in luna mai, asa ca pregateste-te pentru o perioada grozava, plina de surprize. Vei descoperi multe lucruri noi alaturi de cei dragi si puteti pleca impreuna intr-o vacanta mult ravnita. Nu uita sa traiesti orice moment la maxim si sa profiti de timpul liber pe care il ai.

Imaginatia ta este fabuloasa, lucru care te ajuta din plin la locul de munca. Esti creativ si cu chef de munca. Este ideal sa primesti sarcini intr-un mediu artistic, caci acolo te vei putea desfasura in voie. Ai sanse mari de succes in daca activezi in lumea divertismentului sau in cea a sportului. Ai grija daca investesti, caci s-ar putea sa pierzi. Totodata, trebuie sa fii atent cu cei din jur, in special cu cei care stii ca iti poarta sambetele.

Horoscop mai 2016 Varsator

Vei avea o mare realizare pe plan sentimental. Ai o perioada extrem de fericita si linistita, asa ca nu trebuie sa iti faci griji pentru acest plan al vietii tale. Te apropii mult de familie si alegi sa ai activitati numeroase alaturi de partener si copii. In acest mod va veti apropia mai mult unul de celalalt si va veti recastiga increderea.

Te simti mult mai apropiat de partenerul de cuplu si relatia voastra este mai libera, bazata pe o comunciare grozava. Viata sexuala este infloritoare si asta nu iti aduce decat relaxare si multa voie buna. Te simti bine in pielea ta si asta se vede de la departare si toti cei din jur o sesizeaza.

Luna mai este ideala pentru investitii majore in bunuri de folosita indelungata. Poate ca iti cumperi o locuinta sau o masina mult dorita. Daca ai activitate in domeniul financiar, in agricultura, constructii sau in industria extractiva, vei avea o luna foarte profitabila. Aceste domeniii sunt in top in aceasta perioada si pot fi foarte fructuoase.

Horoscop mai 2016 Pesti

Jupiter se afla in casa cuplului Pestilor si este in aspect favorabil cu Mercur. Asta inseamna ca poti rezolva o problema mai veche, care te macina de mult timp. Amintirile te rascolesc si vei avea parte de o surpriza la care nici nu te-ai gandit. Poate sa reapara o persoana draga din trecut.

In a doua parte a lunii mai participi la un eveniment foarte important care va avea un impact major asupra vietii sentimentale. Este important sa comunici mai mult cu partenerul de viata si sa luati mai multe decizii importante impreuna. Permite-i sa isi exprime dorintele si ia-le in considerare mai des de acum incolo. Nu uita ca trebuie sa faci si compromisuri daca iti doresti o familie fericita si stabila.

Pe plan profesional ai parte de o concurenta acerba. Intampini impedimente si cei din jur par sa iti puna bete in roate. Ai nevoie de mai multa rabdare. Nu te lasa coplesit si increde-te mai mult in fortele proprii. Este o perioada ideala pentru semnarea unor contracte mari, dar si pentru perfectionare. Participa la cursuri si seminarii care te vor ajuta in cariera. Banii nu iti vor lipsi.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top