Connect with us
Horoscop lunar mai 2016. Ce aduce finalul primaverii pentru zodii

Știri

Horoscop lunar mai 2016. Ce aduce finalul primaverii pentru zodii

Horoscop mai 2016. Iata ce au rezervat astrele in aceasta luna, pentru toate zodiile. Previziuni detaliate.

Horoscop lunar mai 2016. Previziuni detaliate.

Horoscop mai 2016 Fecioara

Desi s-ar putea sa existe unele piedici in viata ta sentimentala, lucrurile vor merge de minune in primele doua decade ale lunii. Ai toate sansele sa reglezi situatiile tensionate dintre tine si partener si fericirea isi face loc usor usor in planul sentimental. Totul merge spre bine!

Vei avea probleme cu parintii sau anumite proprietati si este foarte important sa te concentrezi mai mult la rezolvarea lor. Ai toate sansele sa lamuresti situatiile incalcite, insa pentru asta iti trebuie rabdare. Fii pe pozitie atunci cand faci alegeri si exprima-ti clar dorintele si nevoile.

Pe plan profesional lucrurile merg pe un trend ascendent. Iti stabilesti cu mai multa claritate prioritatile si astfel vei reusi sa iti atingi obiectivele in timp recod. Esti foarte organizat si faci progrese. Iti doresti sa inveti mai mult, sa experimentezi. Asta te ridica in ochii celorlati si iti aduce multe satisfactii, inclusiv pe plan financiar. Banii trag spre tine si asta trebuie sa te determine sa economisesti mai mult.

Horoscop mai 2016 Balanta

Lucrurile nu merg prea bine pe plan sentimental si asta te dezamageste profund. Marte se afla in mers retrograd si asta inseamna ca vor aparea multe evenimente neasteptate, suparatoare, frustrante. Este bine sa fii pregatit pentru astfel de situatii si sa nu te lasi intimidat. Problemele mai vechi din cuplu vor reaparea, semn ca tu sau partenerul tau nu ati reusit sa le indepartati complet din sufletele voastre.

Conflictele nu te ocolesc in luna mai si lucrurile nu decurg conform asteptarilor tale, insa asta nu inseamna ca iti pierzi optimismul caracteristic. Vei reusi sa rezolvi o mare parte din problemele care se ivesc, daca ai rabdare si curaj. Vei avea si multe framantari care te vor face sa intelegi adevaratele probleme ale relatiei tale.

Luna mai este extrem de buna pe plan financiar. Felul in care iti gestionezi finantele este foarte important si ar trebui sa acorzi mai multa atentie investitiilor si achizitiilor. Daca ai probleme cu bancile sau asigurarile acum este momentul sa le rezolvi. Primesti sponsorizari sau cadouri substantiale. Te relansezi pe plan profesional si asta atrage respectul multor colegi si superiori.

Horoscop mai 2016 Scorpion

Soarele, Mercur si Venus trec prin casa cuplului Scorpionului. Asta inseamna ca acorzi mai multa atentie relatiei de cuplu si esti interesat sa o imbunatatesti. Lucrurile merg de minune in prima parte a lunii si te simti mult mai aproape de partener. Vei fi surprins placut in repetate randuri. Mergi la multe intalniri, socializezi si esti interesat sa cunosti oameni noi, asadar ai mari sanse sa iti gasesti jumatatea daca nu ai o relatie serioasa. Comunicarea este foarte importanta.

Pentru ca socializezi atat de mult, ai toate sansele sa legi noi parteneriate si la locul de munca. Cursurile extra si noile colaborari te ajuta sa iti atingi mai repede obiectivele si sa intelegi ce ti se cere. Vei semna un contract important care este extrem de rentabil si in urma caruia vei fi foarte multumit.

Cu toate acestea nu stai foarte bine pe plan financiar. Asta nu pentru ca nu ai bani, ci pentru ca iti este foarte greu sa ii obtii. Totusi, cu truda multa vei reusi. Tine doar de tine sa gasesti mijloacele potrivite si sa iei deciziile corecte.

Horoscop mai 2016 Sagetator

In luna mai viata sentimentala si cea profesionala se intrepatrund mai mult ca niciodata. Poate ca lucrezi alaturi de partenerul tau sau iti cunosti marea iubire chiar la locul de munca. Munca face parte din viata ta mai mult ca niciodata si interfereaza foarte mult cu viata amoroasa. Acest lucru nu trebuie sa te ingrijoreze.

Faci anumite deplasari importante de serviciu, unde ti-ai putea intalni jumatatea in cazul in care esti o persoana singura. Daca te afli intr-o relatie imparti responsabilitatile cu cel de langa tine si impreuna va atingeti obiective importante, la care visati de ceva vreme.

Vei munci foarte mult in luna mai, insa rezultatele nu intarzie sa apara. Iti face placere sa fii atat de activ, insa deseori presiunile pot sa fie prea mari. Vei intampina dificultati si Marte retrograd iti poate bloca deseori cheful de munca. Din fericire aceste momente sunt rare si reusesti sa treci peste ele cu bine. Soare, Mercur si Venus se afla in casa muncii Sagetatorului si asta iti aduce noroc cand te astepti mai putin. Pregateste-te pentru clipe neasteptate.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top