Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele se ceartă cu părinții din cauza partenerului de viață. În plan profesional, primesc oferte neașteptate.

Horoscopul săptămânii 10-16 iulie pentru zodia Balanță începe cu o atenționare: luni, Balanțele se pot certa cu părinții din cauza partenerului de viață.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

Sau se pot certa cu persoana iubită din cauză că aceasta refuză să ia parte la un eveniment important din viața unei rude.

Situația se domolește spre seară, când Luna, aflată în casa Iubirii din astrograma Balanțelor, va fi în armonie cu Venus, planeta Iubirii.

Marți, Balanțele trebuie să medieze conflictul dintre persoana iubită și un prieten, iar marele Benefic Jupiter, aflat în zodia lor, le ajută să acționeze cum e mai bine pentru toată lumea.

Astfel, conflictul amintit va fi stins, iar acasă, Balanțele vor avea parte de o seară frumoasă în doi.

Miercuri, Balanțele pot semna un contract avantajos sau pot demara un nou proiect, ca urmare a unei propuneri de colaborare-surpriză.

Joi, Balanțele ar trebui să evite călătoriileîn străinătate. Dacă, totuși, trebuie să plece la drum, ar fi bine să poarte un pandantiv sau o brățară cu citrin. Citrinul este unul dintre cele mai puternice talismane pentru călătorii.

Vineri, Balanțele pot primi o ofertă de muncă de la un fost angajator, dar, înainte de a lua o decizie, ar fi bine să își amintească motivele care au dus, în trecut, la anularea colaborării. Situația de atunci se poate repeta!

În weekend, Luna se va afla în zodia Berbec și în casa Parteneriatelor din astrograma Balanțelor.

Sâmbătă, atenția nativilor se va îndrepta spre relația de cuplu, iar duminică, sunt posibile tensiuni în familie, datorate interesului deosebit pe care Balanțele îl vor acorda carierei.

Duminică, Balanțele vor fi mai puțin preocupate de păstrarea cu orice preț a armoniei în cuplu.

Vor fi interesate mai mult de fructificarea la maximum a oricărei oportunități profesionale.

Tocmai de aceea, s-ar putea să meargă la serviciu, să își ia de lucru acasă ori să își programeze, duminică, întâlniri de afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top