Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii au nevoie de ajutorul colegilor și de indulgența șefilor. Acasă nu au chef de problemele altora.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Berbec începe cu tensiuni în familie, toane și reproșuri în cuplu și proiecte amânate la serviciu.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

Luni seară, prietenii reușesc, totuși, să le readucă, nativilor, zâmbetul pe buze și optimismul.

Marți, Berbecii nu au nici timp, nici chef de problemele altora, spre dezamăgirea partenerului de viață.

La serviciu, din cauză că nu se adaptează la ritmul general de muncă, li se poate reproșa că nu dau dovadă de spirit de echipă.

Miercuri, Berbecii sunt în formă și au chef de vorbă, flirtează și se distrează, iar la serviciu pasează, discret, altora, atribuțiile primite.

Miercuri seară, Luna intră în zodia Pești, unde va rămâne până sâmbătă. Până atunci, Berbecii nu vor avea nici energie și nici chef de muncă, iar cei mai norocoși vor pleca în vacanță ori își vor lua câteva zile libere, pentru a-și reîncărca bateriile.

Joi, cei care vor merge la serviciu vor avea nevoie de ajutorul colegilor sau de indulgența șefilor, iar vineri,intuiția îi va ajuta să găsească soluții la problemele pe care nu le vor putea evita.

În weekend, Luna se va afla în zodia lor, alături de Uranus,  iar opoziția acesteia cu planeta Jupiter va aduce, în special duminică, surprize din partea unor colaboratori apropiați.

Surprizele nu vor fi dintre cele mai plăcute. De exemplu, un colaborator se va retrage, pe neașteptate, dintr-un proiect sau afacere în care nativii Berbec au investit foarte mult.

Relația de cuplu nu este lipsită de surprize, iar unii Berbeci vor avea senzația că li se plătește cu aceeași monedă pentru momentele în care i-au neglijat pe cei dragi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top