Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii trebuie să evite conflictele pentru a nu pierde prieteni vechi sau oportunități profesionale noi.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Capricorn anunță o zi de luni puternic marcată de energia Lunii Pline din ziua prevedentă și de raporturile deloc armonioase dintre Lună și Capricorn, pe de o parte și Soare și Uranus, pe de alta.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

Capricornii vor fi greu de mulțumit și irascibili, iar cuvintele pe care le vor rosti pot enerva sau pot răni multă lume.

Ar fi bine să evite conflictele pentru a nu pierde prieteni vechi și pentru a nu rata oportunități profesionale.

Marți, Capricornii pot primi o ofertă de muncă bine plătită sau pot câștiga bani dintr-o activitate care a fost, până acum, un simplu hobby.

Miercuri, nativii Capricorn recuperează o datorie sau vând, la un preț avantajos, o casă, un teren sau un obiect valoros.

Tot miercuri pot primi o sumă de bani drept cadou-surpriză, din partea părinților sau a unui vechi și foarte bun prieten.

Joi, Capricornii au multe drumuri de făcut, iar la serviciu, multe documente de redactat sau de expediat.

Vineri, vor primi foarte multe invitații și, împreună cu persoana iubită, vor alege doar câteva, pe care le vor onora.

Sâmbătă, prioritate vor avea evenimentele de familie, iar duminică, evenimentele care le vor da ocazia să își extindă rețeaua profesională și să se promoveze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top