Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele se simt sufocate de gelozia partenerului de viață sau de tendința acestuia de a hotărî, singur, totul.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Fecioară anunță, pentru luni, posibile probleme în cuplu.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

Acestea sunt provocate de nativii care se simt „sufocați” de gelozia partenerului de viață sau de tendința acestuia de a lua, singur, decizii.

Fecioarele ar trebui să amâne discuțiile clarificatoare până spre seară, când vor avea mai mult timp la dispoziție, iar astrele „se vor alinia” într-o manieră mai favorabilă.

Marți, Fecioarelor li se va cere să refacă ori să completeze o lucrare, un document sau un proiect la serviciu, chiar dacă erorile descoperite de șefi nu li se datorează. Ar fi bine să nu protesteze, pentru a nu se trezi cu sancțiuni.

Miercuri vor fi recompensate pentru munca din ultima perioadă și, din bonusul primit, Fecioarele vor achita facturi sau vor cumpăra ceva pentru casă.

Joi vor lucra peste program sau vor lua parte la un eveniment organizat de companiapentru care lucrează, întârziind sau chiar lipsind de la un eveniment de familie.

Vineri, armonia va fi refăcută în cuplu, iar Fecioarele vor stabili agenda familiei pentru weekend.

S-ar putea, însă, ca aceasta să fie dată peste cap de probleme neprevăzute legate de casă. De exemplu, se defectează ceva, meșterul chemat întârzie și programul familiei trebuie refăcut.

În weekend, o serie de cheltuieli neprevăzute pun presiune pe bugetul familiei, iar Fecioarele trebuie să reziste tentației de a arunca toată vina pe umerii partenerului.

Mai bine ar cere ajutor unor prieteni pentru că nu vor fi refuzate. În acest fel, vor face rost de banii necesari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top