Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii trebuie să nu neglijeze niciun detaliu dacă redactează, traduc ori semnează documente oficiale!

Horoscopul săptămânii 10-16 iulie pentru zodia Leu îi avertizează pe nativi că luni, graba și neatenția le pot provoca probleme de tot felul.  

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

La serviciu, trebuie să nu neglijeze niciun detaliu, în special dacă redactează ori semnează documente oficiale sau legate de colaborări cu firme ori persoane din străinătate.

Marți dimineața, Leii trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele, pentru a nu provoca tensiuni în cuplu, iar la serviciu, trebuie să evite discuțiile cu tentă de bârfă sau remarcile critice la adresa șefilor.

Dar în a doua parte a zilei, comunicarea este favorizată de astre, la fel ca și călătoriile în interes de afaceri.

Miercuri, Leii au parte de armonie și afecțiune în cuplu, iar cei singuri se pot îndrăgosti de cineva din altă țară sau își pot găsi sufletul pereche în timpul unei călătorii în străinătate.

Joi, partenerul de viață are o listă de reproșuri, cele mai multe fiind legate de atitudinea nativilor.

Acestora li se cer mai multe dovezi de iubire, dar și mai multă implicare în aspectele „prozaice” ale vieții de familie, inclusiv în cele care țin de gospodărie.

Vineri, Leii reușesc să calmeze spiritele în familie, iar la serviciu, dau dovadă nu doar de spirit de inițiativă, ci și de optimism. Iar acest optimism molipsitor îi face pe colegii sceptici, până atunci, în fața unui proiect foarte ambițios, să își schimbe părerea.

Sâmbătă este o zi foarte bună pentru întâlniri sau discuții cu persoane din străinătate, pentru rezolvarea unor probleme de natură juridică și pentru pregătirea pentru examene sau interviuri.

Duminică, Leii  primesc oaspeți din străinătate, iar seara, ar putea ieși în oraș, pentru a lua parte la un eveniment cultural.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top