Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii pleacă într-o călătorie împreună cu familia, dar viața de cuplu e marcată de gelozie și reproșuri.

Horoscopul săptămânii 10-16 iulie pentru zodia Scorpion începe cu o avertizare: ziua de luni nu este potrivită pentru semnarea unor contracte de afaceri sau de muncă!

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

Relațiile de familie sunt, însă, favorizate de astre, în special în a doua parte a zilei.

Atunci, Luna, aflată în casa Familiei din astrograma Scorpionilor, va fi în armonie cu Venus, planeta Iubirii.

Scorpionii care vor să plece cu familia într-o călătorie în străinătate ar trebui să profite de contextul astral favorabil de marți, pentru a găsi cele mai bune oferte sau chiar pentru a pleca la drum.

Miercuri, bugetul familiei este, de asemenea, favorizat de astre, în special în a doua parte a zilei, când Scorpionii pot primi o mărire de salariu sau un job foarte bine plătit.

Joi, viața de cuplu a Scorpionilor este dominată de gelozie și suspiciune, iar în locul declarațiilor de dragoste se pot auzi reproșuri mai mult sau mai puțin întemeiate, iar multe dintre acestea sunt legate de trecutul sentimental al partenerului.

Vineri dimineața, armonia începe să se refacă, dar în a doua parte a zilei, reîncep discuțiile, de data asta, legate de bani.

O veste bună legată de un job nou sau de o schimbare pozitivă în cariera Scorpionilor anulează, spre seară, orice conflict.

În weekend, Scorpionii au nevoie de odihnă și de relaxare în mijlocul naturii, așa că o călătorie sau măcar câteva ore petrecute în parc sunt bine venite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top