Connect with us
Horoscop Oana Hanganu: Schimbările Karmice până în 2020, în funcție de zodie

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Oana Hanganu. Taurii sunt vedetele săptămânii. Ce se întâmplă cu restul zodiilor

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Oana Hanganu. Taurii sunt vedetele săptămânii. Află ce se întâmplă cu restul zodiilor.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 este marcat de 4 evenimente importante care favorizează schimbările și deciziile cu impact pe termen lung:

15 mai: Luna Nouă în zodia Taur;

15 mai: Uranus intră în zodia Taur;

16 mai: Marte intră în zodia Vărsător;

19 mai: Venus intră în zodia Rac.

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Oana Hanganu. Citește previziunile complete!

Apasă pe zodia ta pentru a citi previziunile complete!

BERBEC | TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARA BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Berbecii își extind cercul profesional, iar ambiția îi ajută să se facă remarcați și să atragă norocul de partea lor . În plan personal, se bucură de armonie în familie.

Taurii sunt vedetele săptămânii: în zodia va fi Luna Nouă și tot în zodia lor va ajunge Uranus. Taurii iau decizii curajoase, ”ies din zona de confort” personală și își schimbă viața.

Gemenii au protectori secreți sau primesc informații importante, dar trebuie să-și facă timp și pentru odihnă. Financiar, nu se pot plânge, chiar dacă banii câștigați ”se topesc” rapid.

Racii investesc mai mult în propria persoană, atrag iubirea în viața lor sau se bucură de armonie în viața personală. În plan profesional, încep să fie corect apreciați și recompensați.

Leii se pot aștepta la noi oferte, noi succese în competiții sau afaceri, dar și la situații speciale, care îi pot determina să își schimbe total cariera sau domeniul de activitate.

Fecioarele  pot primi invitații-surpriză sau oferte de muncă nesperate sau călătoresc în străinătate. Își fac noi prieteni și chiar își pot întâlni sufletul-pereche cu ajutorul acestora.

Balanțele întâlnesc persoane care vor să investească în proiectele lor. În plan sentimental, au parte de relații în care pasiunea este cea care primează. Financiar, hobby-urile devin surse de câștig.

Scorpionii rezolvă probleme patrimoniale, își cumpără o casă ori încep o afacere de familie. În plan relațional, pentru ei începe o perioadă foarte intensă, de 7 ani, cu surprize și schimbări.

Săgetătorii beneficiază de generozitatea partenerului sau se bucură de mai multă ”acțiune și pasiune” în plan sentimental. În plan profesional, trebuie să își calculeze cu atenție fiecare pas.

Capricornii se implică în noi colaborări profesionale sau își apără interesele financiare la actualul job. În cuplu au parte de armonie, afecțiune și echilibru, iar nativii singuri își pot întâlni jumătatea.

Vărsătorii trebuie să fie prudenți pentru că Marte intră în zodia lor și îi face intoleranți și irascibili. În plan personal, apar schimbări în viața de familie sau schimbări de casă.

Peștii sunt hotărâți să rezolve probleme din trecut, chiar dacă, pentru asta, trebuie să ia decizii radicale sau ”să taie în carne vie”. În iubire, șansele încep să le surâdă și celor singuri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top