Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 mai 2017 - Oana Hanganu. Previziunile astrologice pentru această săptămână. Se anunță zile interesante!

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2017 – Oana Hanganu. Zodia care va avea noroc în dragoste

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2017 – Oana Hanganu. Află ce țiau pregătit astrele și ce cristale îți aduc noroc în această săptămână (vezi horoscopul COMPLET la final de articol).

Berbecii recuperează bani împrumutați, dar în cuplu riscă să provoace tensiuni și conflicte. Vezi ce cristal îi poate ajuta.

Taurii pot face schimbările dorite: un nou look, o nouă dietă, o nouă bijuterie. Vezi ce ar trebui să poarte.

Gemenii se îndrăgostesc la locul de muncă sau află că au admiratori printre colegi. Vezi ce le aduce noroc în iubire.

Racii au probleme la serviciu din cauza unor jocuri de culise sau a unor falși prieteni. Vezi ce cristal ar trebui să poarte.

Leii se îndrăgostesc la prima vedere, au succes, dar sunt invidiați. Află ce cristale îi protejează în această săptămână.

Fecioarele vor succes în carieră și pentru asta, se înscriu la tot felul de cursuri. Ce cristale să poarte pentru succes.

Balanțele primesc bani și cadouri. Cum stau cu dragostea? Așa-și-așa. Vezi ce cristale trebuie să poarte.

Scorpionii au succes dacă sunt simpatizați la serviciu. Dacă nu, apar șicanele. Vezi ce cristale îi ajută.

Săgetătorii au noroc în iubire, dar cine „calcă strâmb” pierde totul. Vezi cristalele de care au nevoie acum.

Capricornii au nevoie de cât mai mult timp petrecut în natură. Vezi și ce cristale îi ajută să se încarce cu energie.

Vărsătorii își cumpără un teren sau o casă. În cuplu, spun exact ce au pe suflet. Vezi cristale trebuie să poarte.

Peștii care au contracte de negociat să profite de această săptămână! Află și cristalele care le aduc noroc.

Încă din prima zi a săptămânii, astrele ne cer să fim punctuali și eficienți. Luna este în Capricorn și nu admite nicio abatere de la norme și regulamente, și nicio încălcare a protocolului sau a ierarhiei. Deci, fără întârzieri,  fără multe pauze de cafea și fără glume cu șefii!

Marți, atmosfera se mai destinde: Luna se mută în zodia Vărsător. Până vineri, toată lumea vrea să afle noutățile, toată lumea are ceva de spus, șefii sunt mai indulgenți și poate chiar convoacă un „team building” la pizzeria din apropiere.

Vineri, Luna se mută în zodia Pești, unde va sta până duminică. Devenim mai sensibili, mai generoși, mai preocupați de soarta lumii și mai atenți la ce ne spune intuiția.

Duminică, Luna se mută în zodia Berbec și ne pregătește pentru săptămâna următoare, când vom „vâna” succesul și vom ști cum să îl obținem.

Fiecare zi are surprize pentru toate zodiile, dar cele mai importante evenimente astrologice din săptămâna 1521 mai sunt:

intrarea planetei Mercur în zodia  Taur în ziua de 16 mai

Mercur în zodia Taur ne va face mai chibzuiți și nu vom mai da banii pe fleacuri, ci pe obiecte frumoase, utile și de calitate.

intrarea Soarelui în zodia Gemeni, în data de 20 mai.

Prezența Soarelui în Gemeni îi va avantaja în special pe cei născuți în această zodie, dar și pe cei născuți în Balanță, Vărsător, Fecioară și Săgetător.

Soarele va rămâne în zodia Gemeni până în data de 21 iunie, când se va muta în  Rac.

Soarele în Gemeni ne va da mai multă energie, dorința de a face cât mai multe lucruri în același timp, chef de călătorii și de distracție.  Și mult chef de vorbă, cu prietenii.

Vezi horoscopul pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top