Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Gemeni

Știri

Horoscop săptămânal 27 noiembrie – 3 decembrie 2017: GEMENI – Oana Hanganu

Gemenii sunt admirați, simpatizați, înțeleși, ajutați și, dacă e cazul, iertați mult mai ușor decât altădată de către cei din jur. Iar asta le convine…Horoscop săptămânal 27 noiembrie – 3 decembrie 2017: GEMENI – Oana Hanganu

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Gemeni anunță armonie în cuplu și colaborări profesionale excelente, dar și riscul de a dezvălui secrete personale sau de a deveni prea interesat de secretele celor din jur.

Până duminică, Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni, se va afla în zodia Săgetător, alături de Soare și Saturn, amplificând cheful de vorbă a nativilor, dorința lor de a socializa și de a călători și favorizându-le proiectele și afacerile personale, dar sporind și riscul unor indiscreții care pot aduce necazuri pe termen lung.

Din 1 decembrie, în Săgetător va ajunge și Venus, planeta Iubirii și, cum Săgetătorul patronează sectorul Relațiilor din astrograma Gemenilor, se poate spune că nativii vor rosti multe vorbe de iubire, spre încântarea partenerului de viață.

Vorbe de iubire vor rosti și Gemenii singuri care, din 1 decembrie, se pot îndrăgosti, rapid, de cineva, după care se pot „vindeca” de iubire, pentru a-și îndrepta atenția spre altă țintă.

Iar intrarea planetei Mercur în mers retrograd va accentua nehotărârea nativilor, revenirea asupra unor decizii sau declarații și tot felul de probleme de comunicare.

Mercur va intra în mers retrograd în ziua de 3 decembrie, în zodia Săgetător și va reveni la mersul direct în ziua de 23 decembrie, în aceeași zodie. Mercur retrograd va afecta relațiile Gemenilor cu cei din jur, din cauza problemelor de comunicare amintite, dar va permite și lămurirea unor situații sau stingerea unor conflicte, pentru că nativii vor avea sprijinul planetei Venus.

Aflată în sectorul Relațiilor, planeta Venus îi va ajuta pe Gemeni să fie simpatizați, ajutați, înțeleși, admirați și, dacă e cazul, iertați, mult mai ușor decât altădată, de către cei din jur. În plus, ei înșiși vor fi mai înțelegători și mai răbdători,mai dispuși să asculte și să țină cont de opiniile altora, iar în cuplu, mai tandri, mai atenți, mai generoși.

În plan profesional, vor avea de câștigat în special Gemenii care își valorifică talentul, creativitatea sau un hobby, iar în ceea ce privește stilul de viață și sănătatea, sunt posibile schimbări pozitive, încurajate de momentul de Lună Plină din data de 3 decembrie. Luna Plină din 3 decembrie va avea loc în zodia lor, așa că Gemenii dornici de Schimbare, vor putea lua, în weekend, decizii importante și cu efecte pe termen lung.

Horoscop Saptamanal – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAUR  – GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top