Connect with us
Horoscop săptămânal 9 - 15 aprilie 2018 Oana Hanganu. Provocări pentru 2 zodii, noroc pentru una

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Oana Hanganu. Provocări pentru 2 zodii, noroc pentru una

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Oana Hanganu. Duminică scăpăm de Mercur retrograd! Dar până atunci, două zodii au parte de provocări, iar una, de noroc în iubire.

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 anunță o perioadă interesantă, în care principalul eveniment va fi revenirea planetei Mercur la mersul direct. Dar asta se va petrece duminică, 15 aprilie, așa că întreaga săptămână se menține complicată, cu amânări, întârzieri, probleme de comunicare sau încurcături în timpul călătoriilor.

Luni, 9 aprilie, Luna aflată în zodia Vărsător îi favorizează pe cei originali și creativi, dar aspectul tensionat dintre Soare și Pluton ne cere, miercuri, să nu uităm, în ”goana” după succes profesional, de obligațiile sau responsabilitățile personale.

Și în această săptămână, Marte, aflat în Capricorn, ne cere să acționăm cu încredere și ambiție, în timp ce Saturn, ”profesorul zodiacului”, ne cere disciplină, răbdare și multă muncă, iar planeta Venus, aflată în zodia Taur, ne îndeamnă să ne bucurăm de viață și să ne dorim lucruri de calitate.

Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Berbecii trebuie să facă primul pas în împăcarea cu un prieten sau coleg, iar în cazul unui conflict legat de bani, să amâne discuțiile până joi sau vineri. Pentru afaceri sau proiecte personale, au nevoie de strategii clare și soluții de rezervă pentru că finanțările promise întârzie sau sunt diminuate.

Taurii sunt în centrul atenției. Farmecul lor personal este irezistibil și mulți nativi își pot întâlni sufletul-pereche. Dar relația care începe acum va trece printr-o ”perioadă de foc” până în vară, cu multe momente critice. Dacă nu se destramă în acest timp, va rezista și pe viitor și va aduce noroc și fericire.

Gemenii pleacă într-o călătorie cu prietenii sau își fac noi prieteni în timp ce vizitează alte țări sau iau parte la evenimente la care sunt prezente și persoane din străinătate. În afaceri, s-ar putea să fie dezamăgiți de atitudinea unui partener. Acesta nu le recunoaște meritele în succesul unui proiect comun.

Racii acceptă cu greu criticile și refuză responsabilități care nu sunt trecute în ”fișa postului”, dar rezolvă probleme juridice sau administrative. Cei care au examene de susținut vor avea și ”baftă”, iar notele sau calificativele obținute le vor depăși așteptările.

Leii trebuie să analizeze cu atenție ofertele de muncă pe care le primesc și, pe cât posibil, să răspundă la acestea după data de 15 aprilie. Și cei care trebuie să aleagă între actualul job și o afacere personală ar trebui să aștepte revenirea lui Mercur la mersul direct .

Fecioarele doresc să stabilească noi reguli în  relația de cuplu. Revin asupra deciziilor sau provoacă discuții interminabile în care își spun păsul, sperând că partenerul se va schimba. Dar abia după ce Mercur va reveni la mersul direct vor face pași concreți în direcția dorită.

Balanțele se pot baza pe ajutorul financiar al unei rude, dar dacă vor să își suplimenteze veniturile, își pot găsi încă un job sau pot lua în calcul o afacere la domiciliu. Cele care vor să se mute pot primi oferte avantajoase, dar orice decizie importantă ar trebui amânată până săptămâna viitoare.

Scorpionii trebuie să dea dovadă de prudență și înțelepciune.  Urmează o perioadă foarte riscantă pentru cuplurile în care s-au adunat frustrări și nemulțumiri. Totuși, după certurile furtunoase sunt posibile și împăcările pline de pasiune. Parteneriatele profesionale ce păreau a fi sortite eșecului pot primi, de asemenea, o nouă șansă.

Săgetătorii sunt nemulțumiți de ritmul de lucru al colegilor sau de faptul că soluțiile găsite de ei pentru a rezolva diferite probleme din firmă sunt considerate prea costisitoare de către șefi. Mai mult, șefii le preiau, ulterior, soluțiile și le prezintă în fața echipei ca pe idei personale.

Capricornii au parte de schimbări în plan personal: o nouă casă, un nou membru de familie sau, pentru unii nativi, decizia de a se căsători. Părinții Capricorni pot deveni cei mai buni prieteni ai copiilor, dar asta cere multă răbdare, empatie și ”timp de calitate” petrecut împreună.

Vărsătorii nu mai pot evita discuția cu un fost partener de viață sau de afaceri. S-ar putea ca nu tot ce li se spune să le facă plăcere, dar înainte de a reacționa, ar fi bine să fie sinceri cu ei înșiși, recunoscându-și eventualele greșeli și cerând, apoi, dacă e cazul, scuze.

Peștii se pot trezi cu reproșuri din partea unor persoane pe care le-au tot ajutat în trecut dar pe care, acum, nu pot sau nu mai vor să le ajute, în special financiar. E bine să se detașeze de astfel de oameni și să se concentreze pe proiectele lor personale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top