Connect with us
Horoscop Minerva conjuncția dintre Mercur și Neptu dă zodiile peste cap

Știri

Horoscop saptamanal Minerva. Schimbari pentru Berbeci

Horoscop Minerva. Uranus retrograd ne aduce in atentie schimbarile imprevizibile din trecut, ele trebuie re-analizate, au fost eliberatoare asa cum am sperat, au nevoie de unele corecturi sau trebuie facuta o noua schimbare, tot ce nu este in acord cu sinele nostru autentic, va suferi din nou o modificare, scrie teotrandafir.com

Uranus retrograd in Berbec ne indeamna sa ne eliberam sufletul, sa trezim acea parte unica din noi care sa revolutioneze viata noastra. Iar patratul cu Pluto nu face decat sa ne duca, pe cine trebuie, spre aceste constientizari.

Horoscop Minerva, saptamana 31 iulie – 6 august 2016

Berbec

In mod special as atrage atentia asupra zilelor de 1 – 2 august, adica luni si marti. Sunt vizate schimbari in relatiile de familie, relatiile cu strainatatea sau drumurile in strainatate dar si studiile. In acelasi timp, vor trebui sa fie atenti, cei care conduc, la drum.

Taur

Vestile sunt bune, incurajatoare si datatoare de sperante. Chiar daca, asa cum spuneam saptamanile trecute, comunicarea nu este stralucita, este totusi altceva fata de ce a fost de pe la mijlocul lunii februarie pana acum. Atentie la tensiunile din plan financiar.

Citeste si: Ce iti poarta ghinion in functie de zodie

Gemeni

Creativitatea cand debordanta cand blocata continua sa le aduca beneficii nu sub forma financiara, ci de aprecieri de la persoane la care nici nu se gandeau ca le vor cunoaste, si de asta au mai mare nevoie, ceea ce le da acel grad de stabilitate dupa care alearga ei de multa vreme. Este vorba despre o fluidizare a ideilor, o concretete a elementului creativ.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top