Connect with us
Horoscop Minerva conjuncția dintre Mercur și Neptu dă zodiile peste cap

Știri

Horoscop saptamanal Minerva. Schimbari pentru Berbeci

Rac

Viata, pentru acesti nativi, este saptamana aceasta o continua pendulare intre lupta si indiferenta, ceea ce nu inseamna ca nu sunt atenti la problemele celor din familie sau ale prietenilor. Dimpotriva pe 4, 5 si 6 august sunt cei mai buni sfatuitori. Cum mai spuneam in alte emisiuni, mintea lor functioneaza asemenea unui computer performant în care sunt stocate elemente care pot ajuta la salvarea sistemului.

Leu

Chiar daca stresul de pe semnul lor s-a risipit, Mercur a intrat in Fecioara, adica in domiciliu si mintea lor se va replia pe pozitie analitica, mai sunt unele urme pe care trebuie sa le stearga, ca sa spun asa. Trigoanele Venus – Uranus, Mercur – Uranus, Nodul Nord – Pluto, Jupiter – Pluto, dintre Marte si Chiron, apoi trigonul minor de marti 2 august, sugereaza depasirea unui moment de criza legat de afaceri, de studii, de munca in strainatate, de boala chiar.

Fecioara

Tot ce li se întampla Fecioarelor saptamana aceasta se circumscrie destinului. Pentru foarte multi nativi se inchide un ciclul al destinului si incepe un altul. Nevoia de altceva, de liniste si de reasezare a unor lucruri asa cum au fost nu va fi posibila si trebuie sa inteleaga acest lucru altfel, trebuie sa inteleaga ca este nevoie de autodepasire, de întelegerea unor lucruri altfel decat au facut-o pana acum. si culmea, vor pricepe ca schimbarile incep intotdeauna cu sine. Interesante sunt pentru ei, din aceasta perspectiva, zilele de 4 si 5 august.

Citeste si: Cum sunt zodiile la pat, in functie de varsta

Balanta

Si acesti nativi se vor bucura, în continuare, de o sporire a creativitatii, mai ales daca se pune problema rezolvarii unor aspecte financiare. Balantele tinere care inca studiaza au noroc de o vacanta de vis înainte de a incepe preparativele pentru un nou an scolar, iar cele care sunt angajate, în special, în structuri economico-financiare vor da masura flerului financiar pe care il au.

Scorpion

Ar trebui ca lucrurile sa revina la normal, au incredere in sine, resurse, viata de familie, dragoste, as spune ca acestor nativi nu le lipseste nimic si totusi…parca ii stanjeneste ceva. Daca i-a luat gura pe dinainte si au spus ce nu trebuia acum vor suporta consecintele.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top