Connect with us
Horoscop Minerva conjuncția dintre Mercur și Neptu dă zodiile peste cap

Știri

Horoscop saptamanal Minerva. Schimbari pentru Berbeci

Horoscop Minerva

Sagetator

Pana si putinii prieteni pe care ii au si pe aceia ii resping! Luni, 1 august, o cruce cardinala de o zi, le poate da viata peste cap daca nu analizeaza atent ceea ce îsi doresc cu adevarat. Nu care cumva sa-si dea demisia în ideea ca dau un concurs pentru alt post ca nu îi va bine.

Capricorn

As spune ca acestor nativi incepe sa le mearga mai bine cu rezerva, ca din spate, actioneaza inca un Careu in T, cel cu Saturn focar si volatilul patrat dintre Pluto si Uranus. Au inteles insa ca nu au scapat chiar de toti cei care le capuseaza existenta si se apuca iar de facut curatenie, fapt care le aduce o stare de liniste pe care parca au uitat sa o mai incerce in ultimii ani.

Varsator

Au destula energie interioara ca sa se ridice si sa mearga mai departe, noroc ca privesc lucrurile din perspectiva, asta e, nu a fost sa fie. Putini insa stiu ca daca un Varsator este motivat sa faca ceva atunci poti muta muntii din loc cu el.

Citeste si: Top 4 cupluri de zodii care fac sex nebun

Pesti

Acesti nativi au evadat iar în lumea lor si, de acolo, vad lucrurile deformat, anesteziate parca de nevoia lor de afectivitate si stau cuminti asteptand zile mai bune. Doresc multe lucruri dar ca întotdeauna trece foarte mult timp pana cand le vor realiza sau vor ramane in stadiul de vise.

Citeste previziunile complete ale Minervei pe teotrandafir.com!

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top