Connect with us
HOROSCOP special pentru femei, cu astrologul Mariana Cojocaru

Știri

HOROSCOP special pentru femei, cu astrologul Mariana Cojocaru. Leoaicele fac cheltuieli uriașe, femeile-Taur au parte de surprize de proporții

Horoscop special pentru femei prezentat de Mariana Cojocaru. Se pare că unele doamne din zodiac au parte de surprize de mari proporții, în timp ce alte fac ravagii prin buget și se eliberează de sume importante de bani.

HOROSCOP special pentru femei, cu astrologul Mariana Cojocaru. Leoaicele fac cheltuieli uriașe, femeile-Taur au parte de surprize de proporții

Femeia Berbec. Mariana Cojocaru a prevăzut schimbări total neaşteptate, care vor fi o adevărată provocare în orice situaţie în care se va afla, fie că este vorba de carieră, dragoste sau sănătate. Deşi va trece prin perioade dramatice, va reuşi să treacă peste, următoarea perioadă fiind una liniştită şi lipsită de orice grijă.

Citește și: Cum îți dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui să faci în viață

Femeia Taur în schimb va avea parte de surprize de proporţie. Pe plan profesional, oportunităţile de angajare se schimbă de la an la an, iar propunerile angajatorilor sunt tot mai bune. Dacă acum salariul pe care îl ai nu te satisface, stai fără grijă, sumele vor începe să crească.

Femeia Taur va avea parte de surprize de proportii

Femeia Taur va avea parte de surprize de proportii

Femeia Rac. Mariana Cojocaru a prezis pentru femeia Rac o viaţă lipsită de griji, dar nu prea curând. Până va ajunge acolo, va trebui să se confrunte cu anumite situaţii de criză care o vor ajuta în timp să devina femeia puternică şi stăpână pe sine, exact aşa cum îşi doreşte.

Citește și: Adevăratul mod în care funcționează KARMA. 12 legi ale karmei de care nu poți scăpa

Femeia leu. Pentru femeia leu relaţiile cu familia vor avea parte de suişuri şi coborâşuri, toate acestea pornind de la discuţiile pentru bani. Va trece printr-o perioadă în care nu va mai ţine cont de sumele care îi trec prin mâini, făcând cheltuieli enorme şi inutile, dar asta o va ajuta să înveţe să gestioneze banii pe care îi câştigă. După această perioadă ”neagră”, relaţiile cu prietenii şi familia vor reveni pe linia de plutire.

Horoscop special pentru femei. Femeia Fecioară. Dacă în următorii 10 ani lucrurile vor mai mult plăcute decât neplăcute, după toată această perioadă roz din viaţa femeii Fecioară, vor apărea grijile. Problemele de sănătate se vor abate asupra familiei, dar asta pentru că nu se acordă suficientă atenţie semnelor.

Femeia Balanță. Femeile Balanță găsesc persoane pe placul lor. Nu e exclus ca în această toamnă să își găsească sufletul pereche.

Horoscop special de la Mariana Cojocaru

Femeia Scorpion. Aceste femei au parte de multe succese pe plan profesional. Vor fi puse în fața unor decizii importante, căci vor ieși din anonimat.

Femaia Săgetător. Doamnele și domnișoarele din zodia Săgetător au parte de momente frumoase petrecute în familie. Totul se rezolvă acolo unde au existat disensiuni. Familia va fi întotdeauna pe primul plan pentru aceste femei și fac tot posibilul să rezolve problemele.

Horoscop special pentru femei. Femeia Capricorn. Femeile din această zodie au parte numai de lucruri frumoase, de stabilitate în toate domeniile în perioada următoare.

Citește și: 10 ADEVARURI DUREROASE despre Scorpion

Femeia Vărsător. Aceste femei au toate șansele să își găsească iubirea în lunile care urmează. Vine o perioadă plină de împlinir pe plan sentimental și nu numai. Dragostea este în aer cu siguranță și ele nu vor renunța la idea de a-și întemeia o familie cu sufletul lor pereche.

Femeia Pești. Peștii au și ei schimbări de făcut din punct de vedere profesional. Nu toate lucrurile se vor realiza la timp, dar nu e cazul să dispere. Ce e bune e pus întotdeauna acolo pentru ei.

 

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top