Horoscop zilnic 22 august 2016. Sagetatorii au parte de mari emotii

Leu

Tu te asteptai la o adevarata aventura palpitanta si, in schimb, primesti ceva cat se poate de banal, ceea ce naste dezamagire in sufletul tau. Daca nu ai fi ridicat stacheta atat de sus, daca nu ti-ai fi facut vise imposibile cu privire la rezultatele acestui demers, poate acum ai fi fost mult mai multumit de roade, dar aluneci intr-o zona de dezinteres si plictiseala, spunandu-ti: asta-i tot? Nu privi lucrurile astfel, pentru ca sigur ai obtinut ceva care merita sa fie apreciat, chiar daca nu e atat de stralucitor si de special pe cat ai visat tu. Multumeste-te cu atat, intr-o zi vei ii vei gasi utilitatea. Nu cumva ti-ai imaginat mai mult decat puteai primi?

Fecioara

Muncesti cu pasiune, pe deplin implicat in ceea ce vrei sa obtii. Ambitia ta creste pentru ca e in joc imaginea ta si ai dori sa lasi o impresie ireprosabila. Demonstrezi, prin tot ceea ce faci, ca esti un expert in domeniul tau de activitate, un specialist desavarsit, un am perfect competent si total potrivit pentru rolul pe care il joci cu talent si succes. Ce iese azi din mainile sau din mintea ta merita nota zece cu felicitari, si asta numai pentru ca iti pui in joc toate resursele pozitive, tot ce ai tu mai bun in tine, fara a astepta nimic in schimb decat propria satisfactie. iubesti ceea ce faci, nu te plangi de piedici sau de lipsuri, ci reusesti sa pui in valoare cat de bun esti in ceea ce faci, si nu cat de greu iti este!

Horoscop 22 august 2016

Balanta

Stresul s-a acumulat si ai tendinta de a raspunde agresiv la orice afront, dar aceasta atitudine nu face bine nimanui. Nici tu nu te simti prea bine ca esti nevoit sa vorbesti pe acest ton si nici interlocutorii tai nu-ti vor agrea prea mult compania daca esti mereu pus pe harta. Incearca sa tii cont de starea celor din jur care nu e tocmai buna si chiar si cea mai banala replica ii poate deranja. Daca amicii tai trec prin momente dificile, nu mai veni si tu cu nervi si critici odata in plus, pentru ca si asa le merge prost!

Citeste si: Aceasta este cea mai inteligenta zodie!

Scorpion

Ai un moment de varf in plan financiar ce iti inspira incredere si abundenta. Iti arati prosperitatea ori prin gesturile generoase pe care le faci fata de cei dragi, ori printr-o atitudine usor risipitoare, dand cu bani in stanga si-n dreapta fara sa calculezi cat cheltui. Daca iti poti permite luxul sau rasfatul, o vei face cu bucurie, considerand ca acesta e rolul principal al banilor: de a aduce bucurie, de a face fericiti pe cei la care tii. Profita de acest minunat moment de prosperitate si cumpara-ti ceea ce iti doreai, dar nu da toti banii din buzunar totusi. Un eventual abuz lasa urme…

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagina: 1 2 3

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More