Horoscop zilnic 22 august 2016. Sagetatorii au parte de mari emotii

Sagetator

Esti nerabdator sa ajungi mai repede la un anumit moment de care ti-ai legat cele mai mari sperante. E o chestiune de suflet, deci linistea sau fericirea ta depind de acel moment caruia ii atribui insusiri speciale. Poate e prima intalnire cu persoana care te atrage, poate e un eveniment major in cuplu, de aceea emotiile tale ajung acum la cote maxime. Simti ca insusi destinul isi lasa amprenta pe acest moment deosebit si de aceea astepti enorm de la el, ca si cum ti-ar schimba viata!

Capricorn

Esti un pic cam excentric in ceea ce faci si nu toata lumea intelege de ce actionezi asa. Esti un om inventiv care vine cu solutii originale. Chiar daca multi nu vor fi de acord cu ideile tale si nici cu instrumentele la care apelezi, mergi pe drumul tau mai departe. Ceea ce azi pare ciudat, avangardist, prea original, prea greu de digerat, peste o vreme va fi ceva normal, deci continua sa fii tu cel original, asa cum simti! E stilul tau, deci nu trebuie sa te supui unor regulamente impuse de altii. Nu conteaza ca tu iti asumi si niste riscuri in sensul pe care mergi, caci tu crezi cu tarie ca poti ajunge acolo prin forte proprii. Cei demodati n-au decat sa nu te asculte!

Citeste si: Ce secrete sexuale are fiecare zodie

Varsator

Discuti cu un expert in domeniu care iti face o trecere in revista a posibilitatilor pe care le ai la dispozitie intr-un proiect care te preocupa. Informatiile sale sunt bine documentate, deci te poti baza intru totul in ceea ce isi transmite, pentru ca are experienta in ceea ce face. Asculta-l ca pe un mentor, ca pe un profesor, ca pe un specialist de la care primesti cele mai utile sfaturi. E cu atat mai motivanta discutia cu cat el iti prezinta mai multe optiuni asupra carora poti chibzui, nu doar o singura cale, dar nu te grabi inca sa alegi doar una dintre ele. Ai timp sa analizezi pe indelete.

Pesti

Nu lua in serios criticile care sosesc azi din toate partile, pentru ca s-ar putea sa nu fie rau intentionate, asa cum ti se pare. Daca tratezi cu umor replicile celor din jur, vei depasi mult mai usor momentele, pentru ca daca le pui la suflet, risti sa-ti strici toata ziua. Unii comenteaza ceea ce faci, dar fara a avea intentii negative, ci doar asa, de dragul conversatiei. Raspunde-le si tu lor cu aceeasi moneda, pentru ca nu are rost sa fii agresiv la cea mai banala replica la care ar merita doar sa razi.

Horoscop 22 august 2016 oferit de Acvaria.

Pagina: 1 2 3

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More