Horoscop zilnic 3 iulie 2016. Momente bune pentru Fecioare

Horoscop 3 iulie 2016. Previziuni detaliate pentru 3 iulie 2016!

Berbec

Ai avea nevoie de un stimulent care sa-ti dea curaj sa pornesti intr-o directie fata de care ai o mare atractie, dar intuitia iti spune totusi sa mai astepti. Stimulentul trebuie sa fie cat se poate de puternic, pentru ca nu ajunge doar sa vrei sa atingi un anumit scop, ci sa te poti baza si pe resurse bine definite. Da, momentan exista dorinta, mai ai nevoie si de ambitia care sa te duca acolo unde doresti, vointa care momentan e un pic stirbita de temeri personale de genul „oare sunt capabil sa obtin acel lucru?”. Da, esti, deci ce astepti?

Taur

Directia pe care esti gata sa o alegi ascunde piste false care, mai devreme sau mai tarziu, vor iesi la iveala. Esti cam neatent, aerian, pregatit sa accepti mult prea usor niste conditii superficial verificate, ca atare trebuie sa fii mai atent ce decizi, ca nu cumva sa fie o alegere eronata, bazata pe informatii incomplete. Dai dovada de o atitudine usuratica din care tu singur vei avea de suferit, de aceea ar trebui sa tii cont de diversele piedici care nu te lasa sa accepti noua directie care te atrage ca un magnet. Deschide bine ochii si nu te juca!

Gemeni

Arunca o privire inapoi, in trecut, pentru ca acolo se afla un eveniment de care esti inca foarte atasat emotional si care mai are efecte si astazi. Fie ca readuci la lumina o veche pasiune, fie ca ai ocazia de a retrai acel moment superb din nou dupa atata vreme, sufletul tau rade de fericire, de-a dreptul incantat ca ti se mai ofera odata! Poate revezi oameni dragi de demult, o fosta iubire sau un loc ce are pentru tine semnificatii speciale, generatoare de emotii minunate.

Citeste si: TOP 3 zodii care vor avea o luna iulie plina de belsug

TOP 3 Cele mai materialiste zodii

Rac

Nu te simti prea bine intr-un mediu cu care nu reusesti sa gasesti nici un punct comun, te simti exclus, dat la o parte, nu te poti integra, desi tu nu ai astfel de probleme. Poate ai impresia ca ceilalti te privesc ca pe un intrus, ca nu gasesti subiecte de conversatie care sa le fie lor pe plac, si referi doar sa faci act de prezenta, fara sa te implici cumva in activitatile de grup. Asteapta sa-i cunosti mai bine sau sa te cunoasca ei pe tine mai bine, pentru ca prima impresie, de acum, nu e dintre cele mai bune. Resimti tensiune ostilitate, competitie care nu-ti ofera nicio placere sa te apropii.

Leu

Cineva iti cere ajutorul si esti pregatit sa i-l oferi cu generozitate, constient ca rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm si de sustinerea ta. Tu detii azi solutia practica la ceea ce il framanta si, daca tot stii ce e de facut, cum sa nu intervii concret in problema sa pentru a-l ajuta sa depaseasca impasul? Nu astepti nimic in schimb, un simplu multumesc ti-ar fi de ajuns, ca atare ofera tot ce stii sau tot ce sta in puterea ta pentru a-l sustine pe cel de alaturi. Intr-o zi, va face si el la fel pentru tine!

Fecioara

Esti mandru de tine, de realizarile despre care vorbesti tuturor celor pe care ii intalnesti, iar aprecierile sincere pe care le primesti, te motiveaza de minune. Meriti felicitari, deci nu e doar lauda de sine! Cand vezi cat de multa lume te aplauda pentru ceea ce ai realizat, prinzi curaj sa tintesti si mai sus, cu si mai multa incredere in fortele proprii. Telul pe care ti-l propui astazi, desi pare indraznet si foarte sus, este tangibil pentru unul ca tine tocmai pentru ca tot ce ai realizat pana acum a demonstrat ca esti capabil de orice, daca iti mentii stima de sine la cote maxime.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Daniel Magureanu

Acest site foloseste cookies.

Read More