Connect with us
Horoscop zilnic 30 iunie 2016

Știri

Horoscop zilnic 30 iunie 2016. Viitorul suna bine pentru Balante

Horoscop 30 iunie 2016. Previziuni detaliate pentru 30.06.2016!

Berbec

Se simte un aer nou in casa ta, de parca unele planuri la care ti-ai adus contributia alaturi de cei dragi capata un ritm mult mai alert si evolueaza mult mai repede spre nivelul visat. E un salt vizibil, ai toate motivele sa fii entuziasmat pentru felul cum explodeaza lucrurile spre bine, dar acest succes e urmarea unei strategii pozitive pe care ai construit-o mult inainte. Acum i-a venit randul sa-si arate efectele, deci nu e deloc o surpriza, pentru ca tu muncit serios ca acum sa vezi efectele miraculoase ale eforturilor tale. Ai gandit pozitiv in permanenta, ti-ai spus mereu ca se poate, ai vrut mai mult si mai bine, iar acum conditiile favorabile se aduna pentru ca totul sa sara deja cateva etape, mult mai aproape de nivelul visat.

Taur

Uneori, iti ascunzi marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele sa nu mai prinda contur. Te inseli, exact asta trebuie sa faci, sa verbalizezi, sa spui clar si raspicat ce anume doresti, nu doar sa tii dorintele tale ferecate in suflet. Da-le voie sa se manifeste printr-o atitudine optimista, exprima in cuvinte ce vrei sa primesti, lasa vocea aceea interioara care vorbeste timid sa strige si in exterior ce vrei, pentru ca numai asa vei fi auzit. Gaseste o cale pentru a-ti exprima dorintele intr-o forma mai sonora, publica, scrie-le, rosteste-le tare, fa ceva prin care ceea ce auzi in interior sa se auda si in afara.

Gemeni

Starea de tensiune in care traiesti nu face bine sanatatii tale, ca atare, daca vrei sa iti echilibrezi organismul pe toate nivelele, trebuie sa faci ceva cu nervozitatea! O poti controla, stii prea bine asta, dar nu te poti abtine sa nu-ti sara tandara de la orice. Fa acest experiment macar cateva zile, sa ramai calm si relaxat la tot ce altadata ti-ar fi aprins calcaiele, si ai sa vezi imediat rezultatele. Sanatatea se va reinstala in corp pentru ca ea este de fapt o oglindire a starilor tale emotionale. Orice gand negativ, orice furie, orice suparare lasa undeva urme in corp si se aduna picatura cu picatura pana la primele semne de boala, dar poti incepe sa iei masuri!

Citeste si: Horoscop dragoste iunie 2016. Zodiile cu noroc in iubire

HOROSCOP ROMANESC. Ce spune zodiacul popular despre luna in care te-ai nascut

Rac

Situatia in care te simti, momentan, prins ca intr-o capcana nu merita atata stres cat consumi tu pentru ea. Lucrurile pot reveni mult mai usor la normal daca privesti totul detasat, calm, pozitiv, ca si cum e doar un impas banal peste care vei trece usor. Fii convins ca totul are rezolvare si, cu cat te stresezi mai mult, cu atat poti complica si mai mult lucrurile, ca atare priveste detasat situatia, ca si cum, nu ai fi tu direct implicat, pentru ca aceasta atitudine te va ajuta sa clarifici mai repede situatia. Dupa ce va trece, vei uita atat de repede de ea, tocmai pentru ca era ceva total neinsemnat, dar careia i-ai acordat prea multa atentie.

Leu

Pornesti intr-o noua aventura, dar lucrul pe care il apreciezi cel mai mult e ca esti insotit de persoane care pot pune si ele umarul la ceea ce doresti sa atingi. Nu te astepta la un succes imediat, calea poate fi lunga si anevoioasa, dar cat timp esti atat de bine sustinut si incurajat de pe margine, nimic nu este imposibil. Esti foarte curios incotro merge acest demers nou, te implici trup si suflet cu multa pasiune, si vezi cu ochii tai ce bine evolueaza totul datorita ajutoarelor care vin de la cei care au incredere in drumul tau. Sustinut si stimulat, totul merge mult mai bine.

Fecioara

Cineva intervine in bucuria ta si strica atmosfera armonioasa si vesela in care te afli. E un musafir nepoftit, o surpriza neplacuta, o situatie care da peste cap niste planuri pe care le priveai cu mult entuziasm. In loc sa te distrezi si sa te bucuri de o zi relaxanta intr-un grup de prieteni, trebuie sa-ti deturnezi repede toate planurile ca sa te ocupi de ceea ce apare azi ca din senin. Nu iti strica toata ziua, poate doar cateva ore din program, ca atare ocupa-te repede de sarcina care apare pe nepusa masa ca sa te eliberezi si sa te intorci la treburile amuzante pe care le aveai in agenda pentru azi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top