Connect with us
Horoscop zilnic 30 iunie 2016

Știri

Horoscop zilnic 30 iunie 2016. Viitorul suna bine pentru Balante

Balanta

Viitorul ti se prezinta acum intr-o lumina noua, de parca ti s-au largit orizonturile, mintea ti s-a luminat, inima ti s-a umplut de optimism, si datorita acestor resurse minunate la care ai acces, vezi lucrurile cu totul diferit. Esti entuziasmat de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor si vrei sa faci pasi mari spre scopul ales. Uneori e bine sa accepti principii noi de viata, solutii originale, idei creative, diferite decat toate cele pe care te-ai bazat inainte, pentru ca o noua viziune te poate propulsa spre teluri mult mai interesante. Accepta noutatea din mers si pune in aplicare tot ce descoperi.

Scorpion

Nu te teme nici de cele mai indraznete vise, nici de cele in care momentan nici tu nu ai incredere deplina ca ar fi posibile, ci continua sa tintesti cat mai sus. Esti pe deplin protejat in ceea ce vrei sa atingi intr-o buna zi, deci continua deci sa urci cu pasi mari si curajosi scara care te duce intr-un varf care pentru multi pare, in acest moment intangibil. Nu te astepta ca ascensiunea sa fie lina si constanta de la baza pana la varf, asteapta-te si la hopuri, si la coborasuri bruste, si la planuri daramate, dar fii convins ca sensul nu e decat unul: inainte! Ai curajul sa cladesti acest edificiu major al vietii tale, sigur ca esti permanent ocrotit de o aripa protectoare!

Sagetator

Chiar si visarea poate fi exersata, deci nu te teme sa-ti faci planuri marete, sa adaugi noi si noi etaje castelului pe care il cladesti din propria ta imaginatie, pentru ca numai asa vei ajunge acolo unde doresti tu cel mai mult. Nu te teme nici sa ceri, nici sa speri, nici sa chemi cu gandul lucrurile pe care le consideri cele mai importante pentru inima ta, pentru ca ai capacitatea de a manifesta in viata ta orice lucru, daca stii sa-l construiesti mai intai mental. Fiecare zi poate completa tabloul pe care il pictezi, cu alte si alte mici detalii minunate la ceea ce intr-o zi va fi opera ta completa, demna de fericire. Daca practici zilnic visarea, ajungi departe!

Citeste si: TOP 3 Zodii care fac scandal

Top 4 cupluri de zodii care fac sex nebun

Capricorn

Daca observi la colaboratorii tai ca incep sa emita o serie de conditii, ar trebui sa deschizi mai bine ochii pentru ca nu a fost vorba de asa ceva la inceputul intelegerii voastre. Nu au dreptul sa schimbe conditiile unui contract dupa ce acesta deja a intrat in vigoare, ca atare un astfel de gest ar putea fi un semnal de alarma cu privire la adevaratele lor intentii. Totusi, inainte de a le spune vreo doua, mai bine ati mai discuta odata cu cartile pe masa, extrem de clar si de concis, ca nu cumva vreunul din voi sa fi interpretat gresit vreo informatie. Dupa ce lamuriti situatia, vei sti mai bine ce e de facut.\

Varsator

Ai o relatie speciala cu animalele, de aceea ar fi bine sa te dedici cresterii lor, astazi, chiar daca esti preocupat de soarta unui caine abandonat pe strada sau animalele tale de acasa au nevoie de mai multa grija, tot ce faci azi pentru ele e de succes. In primul rand iti incarca tie inima de bucurie, pentru ca primesti din partea lor o iubire atat de pura si de sincera, cum nici un om nu-ti poate oferi. Daca te joci un pic cu ele, ai uitat de toate, ba ai sa vezi ca daca stai mai mult in preajma lor, nimic din problemele tale de peste zi nu mai conteaza, de parca ti-au absorbit toate grijile!

Pesti

Competitia nu trebuie sa te sperie, nici conflictul, nici confruntarea directa, pentru ca acesta e drumul care duce spre succes. Stii bine ca nu poti obtine nimic usor, pe gratis, ci e nevoie de un efort sustinut pana ajungi acolo unde visezi. Important e sa privesti piedicile de pe parcurs ca pe niste provocari demne de laudat pentru ca doar asa descoperi cat de capabil esti si cat de bine faci fata tensiunilor. Daca totul ar veni mult prea simplu, ca pe tava, nu ai aprecia succesul, ci l-ai trata ca pe ceva ce se obtine rapid, deci poate fi si abandonat la fel de repede. Cu cat e mai mare provocarea, cu atat mai demn de lauda e succesul, deci hai, spune da aventurii!

Sursa: acvaria.com

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top