Connect with us
Horoscop zilnic 7 iulie 2016

Știri

Horoscop zilnic 7 iulie 2016. Romantism pentru Scorpioni

Horoscop 7 iulie 2016. Previziuni detaliate pentru 7 iulie 2016!

Racii trebuie sa se bucure astazi de cele mai frumoase lucruri care le ies in cale, chiar daca par a fi maruntisuri. De asemenea, pentru Pesti apare o noua sansa la orizont si sunt din ce in ce mai atrasi de ea.

Berbec

Nu te crampona de fleacuri, pentru ca in situatia de acum nu merita sa acorzi atata atentie detaliilor. Fii mai superficial, mai lejer in aprecieri, si ignora acele maruntisuri care, daca te opresti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan. Spune de fiecare data cand dai piept cu un hop ca va trece, ca nu-i nimic, ca e o bagatela, si aceasta atitudine pozitiva se va dovedi a fi salvatoare. Cu cat stai si analizezi orice detaliu, cu atat consumi din resursele tale de timp, de energie, de optimism. Esti pe drumul cel bun spre reusita finala, dar nu-ti pune singur piedici de la orice nimic. Spune sigur pe tine: merge excelent!

Taur

Nu-i picta pe cei din fata ta in alte culori decat merita, pentru ca a privi realist relatiile in care esti implicat te ajuta sa le dezvolti pe terenul potrivit. A idolatriza pe un om banal sau a reduce la zero pe un geniu nu par a fi cele mai corecte moduri de a privi pe cel din fata ta, ca atare cunoaste-l mai bine inainte de a-l caracteriza si eticheta. Azi ai putea fi tentat sa-l privesti prin niste ochelari care ii schimba acestuia culoarea, deci da jos ochelarii si vezi cu ochii tai, asa cum e el cu adevarat. Nimeni nu e perfect, tot asa cum nimeni nu e demn de critica pe nedrept, deci fii just in aprecieri.

Citeste si: TOP 3 Cele mai infidele femei, in functie de zodie

Ce iti aduce noroc, in functie de zodie

Gemeni

Priveste la cei mici cat de sincer ofera ceea ce au ei de oferit. Nu asteapta nimic in schimb, si ar fi bine sa te comporti si tu ca si ei, cu aceeasi deschidere, cu aceeasi inocenta, cu aceeasi bucurie de a darui. Nu oferi nimic sperand recunostinta sau cine stie ce recompense, candva, pentru ca gestul tau de generozitate nu merita cantarit in acest mod: ce obtin sau ce-mi dai daca-ti dau? Nu e o investitie aici, e o oferta altruista, care nu cere absolut nimic inapoi. Ti-ar ajunge doar zambetul celui care primeste gestul tau, linistea de pe chipul lui, eventual si problema sa rezolvata, deci dedica-te cu inima deschisa. Da, gratis, pro bono!

Rac

Bucura-te si de cele mai marunte lucruri frumoase care iti ies azi in cale. Nu astepta evenimente iesite din comun, spectaculoase, stralucitoare, pentru ca bucuria poate veni si din maruntisuri. Comporta-te ca un copil care descopera in jurul lui atat de multe lucruri minore, dar atat de frumoase care il fac sa se simta bine. Joaca-te cu un dram de inocenta, nu pune la suflet nimic ci descopera ceea ce, ca om mare, nu ai timp sa observi: o pisicuta la geam, o floare aparuta pe un strat, un nor de forma ciudata pe cer. Ai sa vezi ca astfel de atitudine, usor infantila, dar relaxata, te bine dispune imediat!

Leu

Candva ai emis judecati foarte aspre la adresa cuiva si tot duci dupa tine resentimentele. Azi ceva iti spune ca te-ai pripit, ca ai judecat gresit niste cuvinte fara sa analizezi unde era adevarul. Azi ai putea descoperi unele indicii care iti atrag atentia ca ai gresit in felul cum ai reactionat si vezi ca adevarul era undeva la mijloc. Recunoaste ca ai judecat pripit si intinde o mana spre reconciliere fata de cel pe care l-ai acuzat mai apoi pe nedrept. Si el abia asteapta sa iasa adevarul la lumina si sa reluati relatia pe un teren pasnic si armonios. Lasa garda jos si renunta la orgoliu, pentru a vedea clar adevarul.

Fecioara

Iubirea cere corectitudine, deci azi vei discuta cu persoana iubita despre acele valori esentiale pentru ca relatia voastra sa evolueze pe un teren bun. E vorba aici de moralitate, de fidelitate, de cinste, de adevar, deci, daca te simti cu musca pe caciula pe undeva, fa tot posibilul sa repari repede eroarea si mai apoi sa-i demonstrezi si celui drag ca esti ireprosabil. Si tu astepti de la el aceleasi gesturi de angajament deplin, pentru ca, daca exista deja urme fragile de indoiala si falsitate intre voi, e semn ca relatia voastra a alunecat intr-o zona periculoasa si trebuie sa restabiliti ordinea!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top