Connect with us
Horoscop zilnic 7 iulie 2016

Știri

Horoscop zilnic 7 iulie 2016. Romantism pentru Scorpioni

Balanta

Cand privesti spre etapele urmatoare ale planurilor la care iti aduci contributia, te cuprinde entuziasmul si nerabdarea. Probabil se prefigureaza deja rezultatele pe care le-ai visat, incat simti ca nu mai poti astepta pana acolo. Nu te grabi totusi, fiecare pas are rolul sau in constructia finala, si daca ai incerca sa sari peste unele etape care ti se par neimportante, ai putea scapa din vedere momente esentiale. Incet, pas cu pas, totul inainteaza spre telul cel mare, dar parca nu mai ai rabdare: ai vrea rezultate mai rapide.

Scorpion

Iubirea e planul celor mai frumoase discutii, declaratii, vorbe dulci. Esti mult mai romantic si tandru si reusesti sa exprimi in cuvinte ceea ce simti, astfel incat sa alungi orice urma de indoiala din sufletul partenerului. Si tu primesti, la randul tau, cele mai calde gesturi de afectiune si, intr-o atmosfera atat de sensibila, nu poti avea parte decat de clipe perfecte in doi. Fii pregatit sa faci o declaratie de amor, dar nu uita sa raspunzi la fel la gesturile tandre ce vin de la jumatatea ta, pentru ca si raspunsul e foarte important.

Citeste si: Horoscop amerindian. Vezi ce animal sacru corespunde zodiei tale

Mariana Cojocaru spune cum sunt barbatii in dragoste si sex in functie de zodie

Sagetator

Nimeresti la mijloc in conflictul dintre doua generatii, dar nu tii partea nici uneia dintre ele, indiferent de tabara din care ai putea face parte. Nu tii nici cu cei tineri, nici cu cei mai batrani, ci incerci sa ii pui la masa tratativelor cu calm si toleranta, pentru a ajunge la un consens. Joci rol de negociator, pentru ca reusesti sa ramai impartial si sa ii obligi cumva sa discute fata in fata, fara ostilitate si fara condescendenta. Nimeni nu e cu nimic mai presus, ci sigur exista o cale de mijloc: nici ca unul, nici ca altul.

Capricorn

Adu-ti aminte de vremea cand erai copil si comporta-te ca atunci. Elibereaza-te de griji, de frici, de stresul varstei actuale. Simte-te bine, liber sa faci ce vrei, redescopera copilul din tine. Iti dedici timpul lucrurilor frumoase, jucause si simple ale vietii alaturi de cei mici care sunt incantati de atentia pe care le-o acorzi. In fond, in adancul sufletului, ai ramas si tu ca si ei, un copil dornic de distractie si joaca, deci lasa la o parte problemele specifice adultilor. Chiar daca ai in agenda mai multe treburi de om mare, trateaza-le cu un soi de lejeritate si divertisment, ca si cum ar fi floare la ureche si ai sa vezi ce repede le duci la indeplinire.

Varsator

Formezi o pereche bine inchegata cu o persoana care te completeaza excelent. Fiecare vine in acest tandem cu alte resurse, cu atu-urile sale forte, iar tu esti sursa principala de imaginatie, de creativitate si de sensibilitate. Celalalt este un izvor de energie si, daca va uniti fortele intr-un sens comun, se va naste un proiect de succes. Ca e o prietenie de durata, ca e o poveste pasionanta de iubire sau o colaborare rentabila pentru amandoi, ai impresia ca ai gasit persoana cu care te intelegi cel mai bine.

Pesti

Se iveste o sansa noua la orizont si te atrage din ce in ce mai tare! Esti constient ca nu e usor de dus la capat ceea ce vrei sa incepi, dar merita eforturile. Apuca-te serios de treaba, oricat ar dura si oricat de greu ar fi, pentru ca la capat te asteapta numai rezultate excelente. E o idee brusca ce-ti vine dintr-o inspiratie geniala si te bazezi pe principiul bate fierul cat e cald si incepi sa construiesti ceea ce se naste acum in mintea ta. Cere ajutor la nevoie, asculta sfaturile practice care vin de la altii care poate au trecut si ei prin provocari similare si nu te opri din elan. Accepta schimbarea si mentine ritmul alert pana la capat!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top