Connect with us

Știri

Incendiu în București! Un bărbat este în stare critică

Un bărbat a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgență Floreasca din București, după un incendiu care a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, în subsolul sediului Poliţiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost anunţat marţi seară, în jurul orei 23.45, iar la faţa locului au ajuns trei autospeciale, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Vasile a precizat că incendiul se manifesta la subsolul sediului Poliţiei Transporturi din Gara de Nord, iar pompierii au găsit în interior un bărbat cuprins de flăcări. Reprezentantul ISU a mai spus că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost scos de către echipajele de intervenţie, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă, cu arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, la Spitalul de Urgenţă „Floreasca”.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov a mai spus că incendiul a fost stins în scurt timp, precizând că în încăperea cuprinsă de incendiu erau depozitate cartoane şi obiecte de mobilier.

Bărbatul aflat în stare critică este o persoană fără adăpost. Autoritățile au deschis dosar penal în acest caz.

Citește și: Incendiu într-un bloc turn din Londra: Mai mulți oameni răniți – VIDEO

Citește și: INCENDIU PUTERNIC – Starea de urgență a fost activată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top