Connect with us
Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre sâmbătă, în localitatea Mehadica din județul Caraș-Severin. Doi oameni au ajuns la spital.

Știri

Incendiu în Caraș Severin, la Mehadica. Doi oameni au ajuns la spital!

Un incendiu s-a produs în noaptea de joi spre vineri în Mehadica, județul Caraș-Severin. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la spital.

Una prezintă arsuri de gradul al doilea la mâini și picioare, iar cealaltă a suferit un atac de panică.

Citește și: Incendiu de proporții la un service auto din cartierul Berceni. Mai multe echipaje de pompieri intervin

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semanic” al judeţului Caraş-Severin, un puternic incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 5.00, la o casă şi câteva anexe ale acesteia, în localitatea Mehadica.

Pentru a stinge incendiul, au intervenit 17 pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Caraşnsebeş şi de la Punctul de lucru Băile Herculane.

”Incendiul se manifesta violent, cu flacără, s-a extins la anexele caselor vecine şi a cuprins o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi. Pompierii militari împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Băile Herculane au localizat şi lichidat incendiul înainte de a se extinde şi la casele din apropiere şi au salvat bunuri materiale şi mai multe animale”, se arată în comunicat.

În urma incendiului, două persoane au fost transportate la spital cu ambulanţe, una suferind arsuri de gradul al doilea la mâini şi la picioare, iar cealaltă un atac de panică.

Pompierii, împreună cu poliţiştii şi cu lucrători de la Enel, au deschis o anchetă pentru a stabili cauza incendiului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top