Connect with us

Știri

INCENDIU PUTERNIC la o fabrica de incaltaminte din Jilava. A MURIT un pompier

Daniel Vasile, purtatorul de cuvant ISU București, a fost nevoit astazi sa dea cea mai grea declaratie oficiala in fata jurnalistilor. Acesta a anuntat moartea colegului sau, aflat in misiune in incendiul din fabrica de incaltaminte din localitatea Jilava.

UPDATE, ora 10:30: Langa fabrica sunt in acest moment 150 de pompieri care au transmis ca pentru lichidarea incendiului va mai fi nevoie de cateva ore.

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta dimineata, la ora 7:30, la o fabrica de incaltaminte din Jilava.

Din cauza daunelor pe care flacarile le-au produs cladirii, un pompier si-a pierdut viata dupa ce un perete s-a prabusit peste el.

Flacarile au cuprins o suprafata de circa 2.000 de metri patrati, conform digi24.ro. Pentru a stinge incendiul au fost solicitate 13 autospeciale.

Citeste si: Incendiu intr-un centru comercial din Capitala

VIDEO. Incendiu periculos intr-un cimitir de pneumatice

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a oferit detalii despre pompierul care si-a pierdut viata in misiune: „Avem un subofiter mort, nu am sa dau varsta, familia urmeaza sa fie anuntata. Din pacate a cazut un perete, el fiind in exteriorul peretelui. Ei n-au fost in interior, din informatiile pe care le am in acest moment. A cazut un perete inalt de beton peste el, asta e tot ce putem spune acum.”

Din cauza arderii materialelor toxice depozitate in fabrica, exista pericolul ca un nor toxic sa ajunga in Bucuresti.

Sursa foto: ISU Bucuresti

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top