Connect with us
Ioan Dan Niculescu, seful de campanie online a lui Iohannis, a murit

Știri

Ioan Dan Niculescu, seful campaniei online a lui Iohannis, a murit

Ioan Dan Niculescu (38 de ani) se afla pe DN2, la intrarea in satul Rosiori (judetul Suceava), la volanul unui Volkswagen Golf, cand a intrat cu viteza intr-o curba si a derapat. Automobilul acestuia a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de o autoutilitara. Ioan Dan Niculescu a murit pe loc.

„Soferul autoturismului a fost descarcerat, iar cei de pe ambulanta au declarat decesul intrucat acesta avea traumatisme incompatibile cu viata. Nu s-a mai putut face practic nimic pentru salvarea lui”, a spus purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, conform Mediafax.

Citeste si: A murit un mare campion al Romaniei

„Am aflat ca a murit, intr-un accident teribil, unul dintre tinerii care au contribuit la campania mea prezidentiala. Ioan Dan Niculescu a fost un om frumos, o minte sclipitoare si un creator energic. Dumnezeu sa-l odihneasca ion pace!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook, la aflarea vestii ca seful campaniei sale online a incetat din viata.

Niculescu a fost, alaturi de Vlad Tausance si Radu Negulescu, coordonatorul campaniei de succes a lui Klaus Iohannis de la alegerile prezidentiale din 2014. El a fost cel care a stabilit coordonatele de brand pentru campania care avea sa contribuie decisiv in victoria fostului edil al Sibiului asupra lui Victor Ponta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top