Connect with us
Jack Savoretti a anuntat ca nu va participa la Lazy Monday

Știri

Jack Savoretti a anuntat ca nu va participa la Lazy Monday

Vesti triste pentru fanii lui Jack Savoretti, confirmat initial in line-up-ul evenimentului Lazy Monday. Cantaretul si-a anuntat fanii ca nu va participa la intalnirea promisa, dar va incerca sa viziteze Romania cat de curand.
„Cu regret, datorita unor circumstante neprevazute, Jack Savoretti nu va putea participa la Lazy Monday in Romania, asa cum planuise, pe 11 iulie. Jack astepta cu de nerabdare primul sau concert in Romania si spera sa fie in masura sa reprogrameze foarte curand, astfel incat sa se revanseze fata de fanii sai”, a transmis artistul pe contul de Facebook.

In continuare, cei care si-au achizionat bilete (n.r. – dupa 26 mai) la evenimentul Lazy Monday si doreau sa il vada pe Jack Savoretti, pot primi contravaloarea biletelor achizitionate online prin Eventbook.ro. Pentru aceasta procedura, cei interesati sunt rugati sa solicite acest lucru printr-un e-mail catre office[at]eventbook[dot]ro in care sa mentioneze si numarul comenzii.

Pentru celelalte bilete achizitionate prin card bancar sau prin transfer bancar, returnarea banilor se va face automat in contul din care au fost fost achitate. In acelasi timp, pentru biletele achizitionate prin curier, organizatorii concertului i-au rugat pe cei in cauza sa trimita un cod IBAN, banca si numele complet al titularului de cont.

Citeste si: Legatura dintre o romanca si artistii britanici de la James

Socant! A murit pe scena in timpul unui concert

Cei care au achizitionat bilete de la librariile partenere din Bucuresti isi pot recupera banii odata cu prezentarea biletelor, in perioada 29.06 – 11.07.2016. Toate cererile de recuperare a contravalorii biletelor vor fi rezolvate in termen de 72 ore de la primirea solicitarii, dar nu mai tarziu de 11 iulie, inclusiv.

Lazy Monday este un eveniment care isi propune ca in cea mai buna zi de luni a anului, la 11 iulie, sa aduca doua concerte in premiera, intr-o singura seara, la Teatrul de Vara Herastru: James si Public Service Broadcasting. Biletele sunt disponibile pe LazyMonday si pot fi cumparate la urmatoarele categorii de pret, in functie de distanta fata de scena si momentul achizitei: pana pe 10 iulie – Cat. II (fara loc) – 175 lei, Cat. I – 200 lei, Cat. VIP – 220 lei; in ziua evenimentului (11 iulie) – Cat. II (fara loc) – 195 lei, Cat. I – 220 lei, Cat. VIP – 240 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top