Connect with us
Jaf ca în filme la o benzinărie din Lugoj. Hoții au dat lovitura cu ajutorul unui angajat

Știri

Jaf ca în filme la o benzinărie din Lugoj. Hoții au dat lovitura cu ajutorul unui angajat

Jaj la o benzinărie din Lugoj, în urma căruia trei tineri au fost reținuți luni seara. Aceștia ar fi furat aproape 160000 de lei în noaptea de duminică spre luni. Chiar un angajat al benzinăriei a fost complicele hoților.

Acesta le-ar fi lăsat ușa deschisă. De asemenea, tot el le-a dat și codul de la seiful benzinăriei. Întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din benzinărie, potrivit lugojinfo.ro.

Suspecții au vârsta cuprinsă între 20 și 24 de ani și sunt acuzați de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Citește și: Jafurile din Sinești: Trei suspecți, reținuți. Ce a decis ministrul Carmen Dan

Alarma a fost dată duminică noaptea, în jurul orei 2, atunci când un bărbat mascat a intrat în camera în care se afla seiful. Polițiștii și-au dat seama imediat că este vorba despre un jaf plănuit, după ce au urmărit camerele de supraveghere.

Tânărul angajat la benzinărie ar fi lăsat intenționat ușa deschisă, cu cinci ore înainte de comiterea jafului.

Citește și: Jaf la Muzeul Kitsch-ului din București! Ce au furat acești tineri!

Interogați de către anchetatori, angajatul și complicele au recunoscut totul, iar polițiștii l-au dat în urmărire națională pe cel care a fugit cu banii.

Bărbatul a fost depistat în Oradea, iar anchetatorii au găsit asupra lui o parte din bani, dar și o mașină.

Cei trei tineri au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa și: Jaf armat la o bancă din Baia Mare! Autorii au reușit să fugă cu 100000 de lei

Un jaf armat a avut loc în această dimineaţă la o bancă din Baia Mare. Potrivit unor surse, doi indivizi au intrat în interiorul sucursalei Banca Transilvania şi au sustras în jur de 100000 de mii de lei.

Jaful a fost dat în jurul orei 11:40. Banii au fost sustraşi din două case, dar una dintre angajate a reuşit să apese butonul de panică. Potrivit unor informaţii neoficiale, suspecţii au reşit să fugă cu 100.000 de lei.

„La 11,40 am fost sesizaţi prin 112 că la o unitate bancară de pe strada Victoriei, două persoane au sustras, sub ameninţare, o sumă de bani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi desfăşoară cercetări”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Poliţia a instituit filtre în tot oraşul. Suspecţii sunt căutaţi peste tot. Accesul în bancă al publicului pe durata cercetărilor efectuate de poliţişti este restricţionat. Citește continuarea AICI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top