Connect with us
Polițiștii caută cel puțin trei persoane suspectate de comiterea unui jaf în Timișoara. Hoții au furat un seif cu bani și bijuterii.

Știri

Jaf în Timișoara, în Ajunul Crăciunului. Hoții au furat un seif

Jaf în Timișoara, în Ajunul Crăciunului. Autoritățile timișorene caută cel puțin trei persoane care au intrat  prin efracție într-un magazin de bijuterii din oraș.

Ei au furat aici seiful în care erau bijuterii din aur și argint, dar și bani. Jaful s-a petrecut în noaptea dinspre 23 spre decembrie în cartierul Iosefin.

Hoţii au intrat pe o fereastră a unui magazin de haine second-hand, aflat chiar lângă cel cu bijuterii. Apoi, ei au făcut o gaură în zidul dintre cele două magazine şi au furat seiful care cântărea cel puţin 500 de kilograme.

Citește și: Jaf la Mănăstirea Pasărea: Hoții au furat 344.000 de lei de sub salteaua preotului

Jaf în Timișoara. Hoții au fugit cu seiful

Seiful ar fi fost cărat peste pervazul ferestrei, în curtea din spatele imobilului, iar de acolo ar fi fost urcat într-o maşină, relatează news.ro.

Angajații au alertat 112 după ce au observat sâmbătă dimineața gaura din perete și lipsa seifului. Criminaliștii au venit la fața locului pentru a lua probe. Ei vor să stabilească idenitatea făptașilor.

Pista pe care merg anchetatorii este accea că jaful din Timișoara a fost pus la cale plecând de la un pont. În seif erau 1.000 de lei și bijuterii din aur și argint.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top